Wij raden iedereen aan om met Keukenbouwersplus in zee te gaan. Het scheelt je heel veel kopzorgen.

Dit is een mooie quote van een klant van ons. Het is precies wat we voor onze klanten willen realiseren: een positieve verbouwingservaring.

 

 

 

Hoe klanten ons beoordelen

Tom, Langenboom april 2019

Ik zag ontzettend op tegen de verbouwing. Mijn vriendin uiteraard niet…
Ons keuken-project, was er ééntje met de hoofdletter “PLUS”; kamervloer ophogen, muur verwijderen, complete elektro verplaatsen, houtenvloer, tegelvloer, stucwerk, schilderwerk en uiteraard het plaatsen van een keuken.

De gehele onderverdieping is aangepakt door het team van KeukenbouwersPlus. Met als meest bijzondere punt, dat er geen dag geweken is van de gemaakte planning. In ons geval een planning van 5 weken, met veel variabelen en disciplines.

De monteurs zijn het type: “goede jongens uit de buurt.” Ze zijn netjes, behulpzaam, gezellig en gespecialiseerd. De zorg waarmee de werkzaamheden zijn uitgevoerd én opgeruimd gaven ons enorm veel rust en het vertrouwen in een goede afloop. De rol van projectbegeleider is Robert op het lijf geschreven, bij elk vinkje op de planning een kort contact en/of bezoek en waar nodig meteen actie.

De keuken is precies geworden zoals mijn vriendin voorspeld heeft en we zijn dan ook meer dan tevreden over het mooie resultaat! Werken met KeukenbouwersPlus is echt een aanrader!

Peter (Cuijk) maart 2019

Mijn ervaring met keukenbouwersplus is erg goed. Komen netjes van te voren kijken, geven advies en denken mee, wat ik zeer waardeer. Geven duidelijkheid in prijs en geven je ook de ruimte om naar aanleiding van de offerte nog wat klusjes ( alsnog ) in eigen hand te nemen.
Mensen die bij je komen zijn vakkundig en die denken ook met je mee, zodat het geheel een prachtig plaatje is geworden.
Al met al erg goed gewaardeerd en zal Keukenbouwersplus zeker bij vrienden of familie aanbevelen.

Frank en Ellen (St. Hubert) maart 2019

Twee weken geleden is onze nieuwe keuken geplaatst. Ook de voorbereidende werkzaamheden zijn door Keukenbouwersplus uitgevoerd. De samenwerking is uitstekend verlopen. Alles is uitgevoerd conform de vooraf toegezonden planning. Er wordt heel zorgvuldig gewerkt door prima vakmensen. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden.

Aad Koeman maart 2019

Over alle facetten aangaande de montage ben ik buitengewoon tevreden. Het begon met het inmeten van de keuken, waarbij alle details werden genoemd en besproken op een wijze waarbij kennis en inzicht duidelijk naar voren kwam. Er werd daarbij tevens een strakke planning afgesproken en de uitermate gedetailleerde offerte was al snel in mijn bezit.
Toen door omstandigheden de lanning moest worden aangepast werd dat heel aangenaam opgelost, alweer op duidelijke en vriendelijke wijze.
Elk afgesproken onderdeel van de planning werd juist uitgevoerd, door mensen met kennis van zaken, vriendelijk en in een hoog werktempo. Eerlijk gezegd kan ik geen verbeterpunten noemen, want ik ben over alles zeer tevreden. Als mij dat gevraagd wordt zal ik Keukenbouwersplus altijd van harte aanbevelen.

Pierre en Marianne, Ottersum maart 2019

Wij zijn erg tevreden over het werk wat geleverd is door Keukenbouwersplus. Er was een goede planning gemaakt. De afspraken zijn heel goed nagekomen, de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er was goede communicatie. Vriendelijk personeel, die geen 9-5 mentaliteit hebben maar soms lage dagen maakten. Het werk dat gepland was moest af!
Wij zijn zeer tevreden en erg blij met onze keuken geleverd door Gemar en geinstalleerd door Keukenbouwersplus.

Frank en Marly maart 2019

Na aankoop van onze keuken kwamen we automatisch bij Keukenbouwersplus terecht voor het plaatsen van de keuken. Het viel ons meteen op hoe goed de samenwerking tussen de winkel en Keukenbouwersplus geregeld is. De planning verliep namelijk perfect! Bij het inmeten kregen we de gelegenheid om afspraken te maken over wie welke voorbereidende werkzaamheden ging uitvoeren. Zo hebben we zelf de sloop en container geregeld en hebben we voor de rest lekker veel aan de vaklui overgelaten. Er werd een duidelijke offerte met mooie planning gemaakt. De werknemers van Keukenbouwersplus stellen zich erg flexibel op. Zo konden we ook aanpassingen doorvoeren tijdens de werkzaamheden. Natuurlijk waren er ook wat tegenslagen maar die zijn begripvol en flexibel benaderd. Hartelijk dank!

Bart en Esther oktober 2018

Allereerst zijn we erg tevreden met het geleverde werk. De verschillende vakmannen waren goed bereikbaar en het contact was prettig. Verder werden onverwachte zaken snel en vakkundig opgelost. Het is echt vakwerk en de werkwijze is erg professioneel. Wij genieten van onze keuken.

Jasper Breda september 2018

Vanaf het eerste contact voor het inmeten tot aan de laatste installatie liep alles Keukenbouwersplus perfect. In overleg met de planner hebben we afspraken gemaakt over wat we zelf zouden doen en wat de monteurs van keukenbouwersplus zouden doen. Hierbij hebben we wat ruimte gelaten voor eventueel meer of minder werk. Alle heren (want dat zijn het) die we over de vloer hebben gehad, hebben duidelijk plezier en eer in hun werk en dat zie je in het eindresultaat! Een absolute aanrader als u toe bent aan een nieuwe keuken!”

Jeroen augustus 2018

Begin april 2018 is de door ons bij Marquardt Alexandrium bestelde keuken door Keukenbouwersplus geplaatst. Niet beseffend dat Marquardt de montage zou uitbesteden waren wij bij aanvang daarvan wat sceptisch. Iets wat absoluut niet nodig bleek te zijn. Van Keukenbouwersplus stonden ’s ochtends vroeg 2 monteurs op de stoep. Echte “oude” rotten in het vak. Henk en Gerard hebben de gehele dag keihard en secuur doorgewerkt. Geen geleuter, geen lange pauzes en zeker geen 9-5 mentaliteit. Ook het opmeten, plaatsen, onderdelen op maat maken; het ging allemaal even secuur en vakkundig. Jammer was dat de keuken, overigens buiten hun schuld om, na deze dag hard werken niet af was. Een keukenlade bleek te diep en de granieten spatranden en achterwand konden pas opgemeten en dus geplaatst worden nadat de keuken stond. Deze twee restpunten zijn later door een ander bedrijf uitgevoerd en jammer genoeg niet door Keukenbouwersplus. Afgaande op de zeer goede ervaring met Keukenbouwersplus heb ik sterk het vermoeden dat de restpunten dan veel sneller en in 1x (en niet pas na ruim 4 maanden) waren opgelost. Kortom, bij deze een pluim voor Keukenbouwersplus en speciaal voor de 2 “oude” rotten.

Familie Dictus Nuenen augustus 2018

Voor de verbouwing van ons huis hebben de collega’s van de Klein Keukenbouwersplus fantastisch werk geleverd. Voor ons is het bijzonder prettig geweest dat alle werkzaamheden (elektra, stucwerk, schilderwerk en het plaatsen van de keuken) door de Klein Keukenbouwersplus op zich is genomen. De communicatie verliep prettig en ook de communicatie tussen de collega’s onderling verliep goed. Alle afspraken werden nagekomen en er werd met ons meegedacht als dat nodig was. Wij kunnen de Klein Keukenbouwersplus iedereen aanraden als er een nieuwe keuken geplaatst gaat worden!

dhr. en mevr. Oude Ophuis augustus 2018

Eerlijk gezegd zag ik best op tegen de werkzaamheden voor een nieuwe keuken. In mijn kennissenkring heb ik een aantal slechte ervaringen gehoord en had de indruk dat het nooit in 1 keer goed is. Maar dat viel reuze mee. Jullie team is zeer deskundig te werk gegaan, ze stemden onderling alles goed af, werkten hard en ook heel netjes.
De sfeer was ook uitstekend, aardige jongens en de koffie en lunch in de tuin (het was bloedheet) was gewoon gezellig! Alles op tijd klaar en pietje precies geïnstalleerd, bedankt!

familie Broens te Venray juli 2018

Lieve medewerkers van De Klein Keukenbouwersplus, wat zijn wij blij met jullie.

Of het nu gaat om de dames op kantoor Amber, Antoinette, of de (ingehuurde) vaklui Jorg, Kees, Daniel, Bas, Joeri, Henk, Daniel -waarvan sommige vele uren bij ons hebben doorgebracht-, klantvriendelijk/ professioneel zijn ze allemaal.
Jullie hebben allemaal super hard gewerkt, niets was teveel met een verbluffend eindresultaat waar eenieder van jullie trots op mag zijn.
Van tevoren waren wij onbekenden in verbouwingsland maar door Robert met zijn deskundige begeleiding en bovenal vriendelijke aanpak is ons dit ons 100% meegevallen.
De Klein Keukenbouwersplus is zeker een aanrader!!

fam. Kempe Gorinchem juli 2018

Normaal gesproken zijn wij niet zo van de reviews, maar nu moeten we toch een uitzondering maken.
Wij vinden “Superkeukens en De Klein Keukeninbouwers Plus” de ideale combinatie.
Wij zijn bij “Superkeukens” super geholpen door Ferry met kennis van zaken, veel enthousiasme en hij neemt alle tijd voor je.
Uiteindelijk komt er een keuken uitrollen die helemaal naar je zin is.
Dan komen Robert en zijn mannen van “De Klein Keukeninbouwersplus” in beeld.
Je ziet meteen al dat je met vakmensen te maken hebt.
Bovendien zijn ze allemaal heel vriendelijk en werken ook bijzonder netjes.
Het enthousiasme en vakwerk straalt er van af.
Het eindresultaat mag er dan ook zijn.
Een prachtige keuken.
Bedankt “Superkeukens en De Klein Keukeninbouwersplus”.

Lenie en Dries Verhoeckx – Blerick juni 2018

3 April j.l. zijn de mensen van Keukenbouwersplus in ons huis begonnen met het demonteren van onze oude keuken en de voor bereidingen treffen voor de montage van de nieuwe. Daarnaast hebben zij de hele benedenverdieping gerenoveerd, elektra, stucwerk, schilderen, etc. Nu, ruim 2 maanden later, genieten we van een geweldige verbouwing. Het huis ziet er schitterend uit: de keuken prachtig gemonteerd, mooi strak stucwerk, een splinternieuwe elektrische installatie, keurig schilderwerk etc. Dit alles is in 5 weken gerealiseerd.
Daaraan vooraf is natuurlijk een uitstekende planning gegaan met duidelijke afspraken, een goede financieel overzicht, een goede beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. De contacten met de firma liepen via Robert. Hij is behulpzaam, denkt mee en probeert alles in goede banen te leiden. Ook in het weekend beantwoordde hij onze mails. Ons is de manier waarop de diverse werkers met elkaar omgingen, opgevallen: vrolijk en respectvol. Ook over het bedrijf waar ze voor werken en de directie spraken ze positief en met respect.
Kortom: van onze kant niets dan lof voor Keukenbouwersplus en haar medewerkers.