Keukenmontage in Veenendaal door specialisten met passie voor keukens

Een keukenmontage in Veenendaal wordt door Keukenbouwersplus uitgevoerd door ervaren monteurs. De verschillende disciplines die nodig zijn om tot het beste resultaat te komen worden beheerst door onze monteurs. Om jou jarenlang plezier te laten hebben van jouw nieuwe keuken, streven wij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in nauwkeurige, veilige en nette montage van nieuwe keukens. Ons team van professionals beheerst alle nodige specialisaties om op de juist manier jouw keuken te monteren en alle apparatuur te installeren. Vakkundige monteurs en dat zie je terug in de details. Er wordt netjes gewerkt en al het afval wordt opgeruimd.

De stappen op een rijtje

Keukenmontage verloopt in vier stappen. Wij werken nauw samen met de keukenzaak om deze stappen goed en soepel te laten verlopen. Elke stap is immers even belangrijk voor een perfect eindresultaat. Wij zetten de stappen op een rijtje:

STAP 1: De juiste maten

Onze inmeetmonteur bekijkt jouw keukenruimte en registreert de precieze keukenmaten. Hij stuurt deze door aan jouw keukenzaak.

STAP 2: Week van levering

Jouw keukenzaak start met de productie van uw keuken en geeft de week van levering door, zodat ook wij onze planning kunnen opstellen.

STAP 3: Dag van levering

Jouw keukenzaak heeft jou en ons op de hoogte gesteld voor de voortgang en levert de keuken op de afgesproken datum bij jou af.

STAP 4: Montage

Wij komen op de afgesproken dag jouw nieuwe keuken monteren. Een ervaren monteur zorgt ervoor dat alles in de puntjes wordt afgewerkt.

Wat wij doen

Wij zorgen voor nauwkeurige, veilige en nette montage van nieuwe keukens. Onze professionals beheersen de volgende specialisaties:

  • montagetechniek
  • installatietechniek van kraan- en vaatwasapparatuur
  • installatietechniek van koel- en vriesapparatuur
  • bevestigingstechniek van alle soorten aanrechtbladen
  • installatietechniek van bak-, grill- en microwavetechniek
  • installatietechniek van afzuiging
  • bouwtechniek voor bouwtechnische aanpassingen van de ruimte

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?