Keukenverbouwing in Tilburg

Een keukenverbouwing in Tilburg is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing kan een aanzienlijke investering zijn, zowel in termen van tijd als geld. Het is daarom belangrijk om goed voorbereid te zijn en aandacht te besteden aan verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan je verwachtingen. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij een keukenverbouwing:

1. Budget: Bepaal van tevoren een realistisch budget voor de verbouwing. Houd rekening met kosten voor materialen, arbeid, apparatuur en eventuele onvoorziene uitgaven. Zorg ervoor dat je budget voldoende ruimte laat voor onverwachte kosten.

2. Indeling en functionaliteit: Denk goed na over de indeling van de keuken. Zorg ervoor dat de nieuwe indeling de functionaliteit verbetert. Overweeg zaken als werkruimte, opslag, verlichting en de plaatsing van apparatuur.

3. Materialen en afwerking: Kies hoogwaardige materialen en afwerkingen die passen bij je smaak en levensstijl. Overweeg de duurzaamheid, onderhoudsvereisten en esthetische aantrekkingskracht van materialen zoals werkbladen, kasten, vloeren en backsplashes.

4. Apparatuur: Investeer in efficiënte en energiezuinige apparatuur die bij je kookgewoonten past. Denk aan zaken als kookplaten, ovens, koelkasten en vaatwassers.

5. Verlichting: Goede verlichting is essentieel in de keuken. Overweeg verschillende soorten verlichting, zoals taakverlichting, sfeerverlichting en accentverlichting, om de functionaliteit en esthetiek te verbeteren.

6. Opslag: Zorg voor voldoende opslagruimte in de vorm van kasten, lades en planken. Gebruik slimme oplossingen zoals uittrekbare rekken en draaiplateaus om de opbergruimte optimaal te benutten.

7. Ventilatie: Zorg voor goede ventilatie om kookgeuren en vocht af te voeren. Een efficiënt afzuigsysteem is belangrijk voor de luchtkwaliteit in de keuken.

8. Kleur en design: Kies kleuren en designelementen die passen bij de stijl van je huis en je persoonlijke voorkeur. Overweeg tijdloze ontwerpen die niet snel verouderd raken.

9. Professionals inschakelen: Het inhuren van professionals, zoals een aannemer, ontwerper en loodgieter, kan cruciaal zijn voor een succesvolle keukenverbouwing. Ze kunnen helpen bij het plannen, ontwerpen en uitvoeren van het project.

10. Tijdlijn en planning: Stel een realistische tijdlijn op voor de verbouwing en houd rekening met mogelijke vertragingen. Zorg ervoor dat je weet wanneer bepaalde stappen moeten worden voltooid, zoals het bestellen van materialen en het plannen van installaties.

11. Vergunningen en regelgeving: Controleer of er vergunningen of toestemmingen nodig zijn voor de verbouwing en zorg ervoor dat je voldoet aan lokale bouwvoorschriften en regelgeving.

12. Communicatie: Blijf goed communiceren met alle betrokken partijen, inclusief aannemers, ontwerpers en leveranciers, om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen, goed te plannen en realistische verwachtingen te hebben bij een keukenverbouwing. Door deze aspecten in overweging te nemen, kun je een keuken creëren die zowel functioneel als esthetisch bevredigend is.