Keukenbouwersplus sluit alle apparaten aan

Een keuken zit vol met apparatuur. Bijvoorbeeld een inductie kookplaat of een Kokendwaterkaan.

Om de apparatuur allemaal goed te laten werken moeten bijvoorbeeld de stopcontacten op de juiste plaats zitten, moeten er voldoende stroomgroepen zijn en moet bijvoorbeeld de waterleidingen op de juiste plek zitten. Keukenbouwersplus kan alle nodige installatiewerkzaamheden voor u uitvoeren.

Het leidingadvies van uw keukenzaak

Bij de aankoop van jouw nieuwe keuken ontvang je van jouw keukenzaak een leidingadvies, ook wel een leidingschema genoemd. Daarin staat (met symbolen) welke aansluitpunten en aan- en afvoerleidingen nodig zijn. En op welke positie de aansluitpunten precies moeten zitten. Als deze installatiewerkzaamheden netjes en juist worden uitgevoerd, kan alle apparatuur, de kraan en de spoelbak zonder problemen aangesloten worden.

Op basis van het leidingadvies kan ook worden vastgesteld of jouw groepenkast nog geschikt is voor de overstap naar de nieuwe keuken.

Met het leidingadvies in de hand kun je dus bepalen welke installatiewerkzaamheden noodzakelijk zijn om jouw keukenapparatuur volledig (en veilig) te kunnen gebruiken. Uiteraard kunnen wij dat ook voor jou uitzoeken en uitvoeren.

Installatie Is Standaard Onderdeel Bij De Keukenverbouwing

Als wij bij jou de keukenverbouwing verzorgen, zijn de installatiewerkzaamheden hier een standaard onderdeel van. In de eerste week van de verbouwing verzorgen wij demontage van de oude keuken, alle installatiewerkzaamheden voor elektra en water, timmerwerk en stucwerk. 

Meer lezen over keukenverbouwing kan hier.