Keukenverbouwing in Oss

Een keukenverbouwing in Oss is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing is een belangrijk project dat goed gepland en uitgevoerd moet worden om ervoor te zorgen dat de resulterende keuken functioneel, esthetisch aantrekkelijk en duurzaam is. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij een keukenverbouwing:

1. Budget: Bepaal een realistisch budget voor de verbouwing en houd rekening met alle kosten, inclusief materialen, arbeidskosten en incidentele kosten.

2. Ontwerp en lay-out: Denk na over de indeling van de keuken. Overweeg waar apparaten, gootstenen, werkbladen en opslagruimte moeten komen. Een efficiënte indeling kan de functionaliteit van de keuken verbeteren.

3. Materialen en afwerking: Kies hoogwaardige materialen en afwerkingen die zowel duurzaam als visueel aantrekkelijk zijn. Overweeg materialen voor vloeren, werkbladen, kasten, backsplash en apparaten.

4. Apparaten: Investeer in energiezuinige en hoogwaardige keukenapparatuur. Overweeg ook de stijl en het ontwerp van de apparaten om bij de algehele keukeninrichting te passen.

5. Verlichting: Goede verlichting is essentieel in de keuken. Overweeg zowel algemene verlichting als taakverlichting voor werkgebieden zoals het aanrecht en de kookplaat.

6. Opslag: Plan voldoende opslagruimte in de vorm van kasten, laden en planken. Kies opslagoplossingen die passen bij de behoeften van uw huishouden en de beschikbare ruimte.

7. Kleur en esthetiek: Kies kleuren en ontwerpelementen die bij uw smaak passen en een aantrekkelijke sfeer in de keuken creëren. Overweeg de coördinatie van kleuren met andere delen van uw huis.

8. Ventilatie: Zorg voor goede ventilatie om kookgeuren en vocht te verminderen. Een afzuigkap of afzuigventilator kan essentieel zijn.

9. Duurzaamheid en energie-efficiëntie: Overweeg milieuvriendelijke materialen en apparaten om de ecologische impact van uw keuken te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

10. Professionals inschakelen: Raadpleeg deskundigen, zoals een keukenontwerper, aannemer, loodgieter en elektricien, om ervoor te zorgen dat het project volgens de juiste specificaties wordt uitgevoerd en dat aan alle bouwvoorschriften wordt voldaan.

11. Tijdlijn en planning: Maak een realistische tijdlijn voor de verbouwing en plan voor mogelijke vertragingen. Een goed georganiseerde planning kan het proces soepeler laten verlopen.

12. Veiligheid: Zorg voor veiligheid op de bouwplaats, zowel voor uzelf als voor degenen die aan het project werken. Gebruik indien nodig persoonlijke beschermingsmiddelen.

13. Opruimen en afvalbeheer: Regel voor de verwijdering van bouwafval en zorg ervoor dat de bouwplaats schoon en georganiseerd blijft tijdens de verbouwing.

Het is belangrijk om uw behoeften, smaak en levensstijl in overweging te nemen bij het plannen van een keukenverbouwing. Een goed doordacht ontwerp en een zorgvuldige uitvoering kunnen leiden tot een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een plezierige en waardevolle ruimte is in uw huis.