Wij hebben echt het mooiste werk van de wereld!

Zeg nou zelf: Als je het hart van een huis mooier, beter en duurzamer mag maken, met een toegewijd en vakkundig team, dan is dat puur genieten!

Onze vakmensen
Allemaal specialisten op hun gebied, de voorbereiding, de werksfeer en de onderlinge samenwerking zie je terug in de voortgang van een project en het gewenste eindresultaat. Dat vinden we allemaal even belangrijk.

Onze mensen werken hard, met plezier en ze kunnen tegen een stootje. Hoe leuk is het dan als het eindresultaat goed is!

Neem contact met mij op!

Neem contact met mij op!

Onderlinge samenwerking is ons sterkste punt

Bij Keukenbouwersplus hebben we oog voor elkaar. Of het nou om werk gaat of om privé, we helpen elkaar waar mogelijk. In ons werk is snel reageren belangrijk. Soms komt een monteur in het werk ineens een uitdaging tegen. Dan moet hulp dichtbij zijn. Als onze monteurs kunnen elkaar of de monteurslijn bellen. Ze staan bij ons op nummer 1 en voor hen zijn we altijd goed bereikbaar.

bg_kees2

Installatiemonteur Kees

Ik werk al vele jaren bij Keukenbouwersplus.
Samen met mijn collega’s hebben we kleine en grote  verbouwingsdromen gerealiseerd.

Werken bij Keukenbouwersplus?

Samen met jou stellen we de ideale baan samen die perfect aansluit bij jouw sterke kanten, interesses en inzetbaarheid. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om je talenten te verbreden of je verder in een specialisme te bekwamen.

Wij staan altijd open voor vakmensen die een echte keukenbouwersplusser willen worden. Ben jij graag multi-inzetbaar en wil je met plezier en fluitend naar je werk? Bel eens voor een gesprek en een lekker bakje koffie. Bij ons is veel mogelijk en alles bespreekbaar.

Bel met 0486 432 992 en vraag naar Ivonne! Of maak gebruik van het contactformulier.

bg_ivonne2

Directeur Ivonne

Als je elkaar het beste gunt dan kom je samen het verste. Met deze leefregel proberen wij voor iedereen de mooiste baan, de mooiste verbouwing en het fijnste contact te realiseren.

Waar zouden we zijn zonder onze zelfstandige partners?

Wij hebben het geluk te mogen werken met zelfstandige partners.
De beste ZZP-ers uit de regio! Uitblinkers in hun vakgebied en betrouwbaar in hun afspraken.

Onze Keukenbouwersplussers en onze Partners werken als team samen, en zo zien wij dat ook graag! Als één team staan we opgesteld om elke keukendroom om te toveren in realiteit. Het is de mens, het vakmanschap en het teamwork wat telt. 

Ben jij een ZZP-er die het geweldig vindt om bij ons team te komen en zijn expertise in te zetten in keukenruimtes?