Keukenverbouwing in Helmond

Een keukenverbouwing in Helmond is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven.

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing is een project waarbij een bestaande keuken wordt gerenoveerd, gemoderniseerd of volledig vervangen om te voldoen aan de behoeften en smaak van de eigenaar. Dit soort verbouwingen kan variëren van kleine aanpassingen, zoals het vervangen van kastdeuren en werkbladen, tot grootschalige renovaties waarbij de hele keuken wordt heringericht en opnieuw wordt opgebouwd.

Hier zijn enkele belangrijke overwegingen en stappen bij een keukenverbouwing:

1. Doel en budget: Bepaal waarom je de keuken wilt verbouwen. Is het om de functionaliteit te verbeteren, de esthetiek te updaten of beide? Stel ook een realistisch budget op, zodat je weet hoeveel je wilt en kunt uitgeven.

2. Ontwerpfase: Werk samen met een professionele keukenontwerper of architect om een nieuw keukenontwerp te creëren dat aan jouw behoeften en wensen voldoet. Dit omvat de indeling, kasten, werkbladen, verlichting, apparaten en meer.

3. Selecteer materialen en afwerkingen: Kies de materialen en afwerkingen die bij je stijl en budget passen. Denk aan kastdeuren, vloeren, werkbladen, backsplashes en verfkleuren.

4. Sloop en voorbereiding: Als je een grootschalige renovatie uitvoert, moet de oude keuken mogelijk worden gesloopt. Zorg ervoor dat alle elektrische en sanitaire voorzieningen zijn uitgeschakeld voordat je begint met de sloop.

5. Installatie: Tijdens deze fase worden nieuwe kasten, apparaten, werkbladen en andere componenten geïnstalleerd. Dit vereist vaak de expertise van timmerlieden, loodgieters en elektriciens.

6. Afwerking: Nadat alle belangrijke installatiewerkzaamheden zijn voltooid, kunnen de afwerkingen worden aangebracht. Dit omvat schilderen, tegelen, backsplash installatie en andere details.

7. Apparaten: Installeer nieuwe of bestaande apparaten zoals koelkasten, fornuizen, vaatwassers en magnetrons.

8. Verlichting: Overweeg de juiste verlichting voor je keuken. Onderbouwverlichting, inbouwspots en hanglampen kunnen de sfeer en functionaliteit verbeteren.

9. Eindinspectie: Loop de keuken grondig door om ervoor te zorgen dat alles correct is geïnstalleerd en goed functioneert. Eventuele problemen moeten tijdig worden opgelost.

10. Opruimen en inrichten: Ruim de bouwplaats op en richt je keuken in met meubels, accessoires en persoonlijke accenten.

Het verbouwen van een keuken kan een aanzienlijke investering zijn, zowel in termen van tijd als geld, maar het kan de waarde van je huis verhogen en de functionaliteit en esthetiek van een van de belangrijkste ruimtes in je huis aanzienlijk verbeteren. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen, te plannen en samen te werken met professionals om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.