Keukenverbouwing in Veghel

Een keukenverbouwing in Veghel is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing is een belangrijk project in huis en het is essentieel om goed voorbereid te zijn om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt en het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij een keukenverbouwing:

1. Budgetplanning:
– Stel een realistisch budget op en houd rekening met alle kosten, inclusief materialen, arbeidskosten, apparatuur, belastingen en eventuele onvoorziene uitgaven.

2. Ontwerp en lay-out:
– Bedenk goed hoe je wilt dat je nieuwe keuken eruitziet en hoe de lay-out moet worden geoptimaliseerd voor functionaliteit en stroom. Overweeg ergonomische en praktische aspecten.

3. Materialen en afwerking:
– Kies kwalitatieve materialen die passen bij je stijl en budget. Denk aan vloeren, werkbladen, kasten, backsplashes, enz. Overweeg ook duurzaamheid en onderhoud.

4. Apparatuur en toestellen:
– Selecteer energie-efficiënte apparaten die passen bij je kookgewoonten en de beschikbare ruimte. Overweeg merk, stijl en functies.

5. Verlichting:
– Plan goede verlichting voor je keuken, inclusief algemene verlichting, taakverlichting (bijvoorbeeld boven het aanrecht) en sfeerverlichting. Led-verlichting is vaak energiezuinig.

6. Elektriciteit en loodgieterij:
– Zorg voor voldoende stopcontacten, schakelaars en wateraansluitingen op strategische plaatsen. Als je de indeling wijzigt, moeten mogelijk leidingen en bedrading worden verplaatst.

7. Ventilatie:
– Zorg voor een goede ventilatie om geuren, dampen en warmte af te voeren. Overweeg afzuigkappen of ventilatiesystemen.

8. Opslag:
– Denk na over voldoende opbergruimte. Kasten, lades en rekken moeten efficiënt worden gepland om al je keukenspullen op te bergen.

9. Timing en planning:
– Maak een gedetailleerde planning voor de verbouwing, inclusief begin- en einddatums voor elk projectonderdeel. Houd rekening met mogelijke vertragingen.

10. Professionals inhuren:
– Overweeg om professionals in te huren, zoals een aannemer, ontwerper, loodgieter en elektricien, om ervoor te zorgen dat het werk volgens de juiste normen wordt uitgevoerd.

11. Vergunningen en regelgeving:
– Controleer of er bouwvergunningen of andere vereiste vergunningen nodig zijn voor je keukenverbouwing en zorg ervoor dat alles aan de lokale bouwvoorschriften voldoet.

12. Veiligheid:
– Denk aan de veiligheid van jou en je gezin tijdens de verbouwing. Zorg voor een veilige werkomgeving en bescherm jezelf tegen gevaren zoals stof, scherpe voorwerpen en elektrische problemen.

13. Communicatie:
– Houd open communicatie met alle betrokken partijen, inclusief de aannemer en eventuele onderaannemers, om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde pagina zit.

14. Stijl en persoonlijke voorkeur:
– Blijf trouw aan je persoonlijke smaak en stijlvoorkeuren om een keuken te creëren die echt bij je past.

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden en mogelijk professioneel advies in te winnen om een succesvolle keukenverbouwing te garanderen. Het resultaat moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam voor de komende jaren.