Keukenverbouwing in Venray

Een keukenverbouwing in Venray is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Bij een keukenverbouwing zijn er verschillende belangrijke aspecten waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat het project succesvol verloopt en je uiteindelijk een functionele en esthetisch aantrekkelijke keuken krijgt. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

1. Budget: Bepaal van tevoren een realistisch budget voor je keukenverbouwing. Houd rekening met kosten voor materialen, arbeid en eventuele extra’s zoals apparaten en verlichting.

2. Ontwerp: Werk samen met een professionele ontwerper of architect om een functioneel en esthetisch ontwerp voor je nieuwe keuken te creëren. Zorg ervoor dat het ontwerp aansluit bij je behoeften, kookstijl en de beschikbare ruimte.

3. Lay-out: Overweeg de indeling van je keuken zorgvuldig. Denk na over de locatie van apparaten, gootstenen, werkbladen en opslagruimte. Een efficiënte lay-out kan de bruikbaarheid van je keuken aanzienlijk verbeteren.

4. Materialen en afwerkingen: Kies duurzame materialen en afwerkingen die passen bij je stijlvoorkeuren en budget. Denk aan werkbladen, vloeren, kasten, backsplashes en verfkleuren.

5. Apparaten: Investeer in hoogwaardige keukenapparaten die voldoen aan je behoeften en kookgewoonten. Zorg ervoor dat ze goed passen in het ontwerp en de lay-out van de keuken.

6. Verlichting: Plan voldoende verlichting in je keuken, inclusief algemene verlichting, taakverlichting en sfeerverlichting. Goede verlichting is essentieel voor een functionele keuken.

7. Elektriciteit en loodgieterij: Zorg ervoor dat elektrische bedrading en loodgieterswerk voldoen aan de geldende voorschriften en dat ze geschikt zijn voor je nieuwe keukenindeling.

8. Opslag: Denk na over voldoende opslagmogelijkheden, zoals kasten, laden en planken. Optimaliseer de opslagruimte om je keukengerei en boodschappen efficiënt op te bergen.

9. Ventilatie: Zorg voor een goede ventilatie om kookgeuren en dampen af te voeren. Overweeg een afzuigkap of een goed geventileerd raam.

10. Timing: Maak een planning voor je keukenverbouwing en houd rekening met mogelijke vertragingen. Probeer de timing van de renovatie zorgvuldig te plannen, vooral als je de keuken dagelijks gebruikt.

11. Professionals inhuren: Werk samen met ervaren professionals, zoals aannemers, loodgieters en elektriciens, om de verbouwing uit te voeren. Het inhuren van vakmensen kan de kwaliteit en efficiëntie van het project verbeteren.

12. Vergunningen en regelgeving: Controleer of je eventuele vergunningen nodig hebt voor je keukenverbouwing en zorg ervoor dat je voldoet aan alle bouwvoorschriften en regelgeving.

13. Communicatie: Blijf communiceren met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat het project volgens plan verloopt en eventuele problemen tijdig worden opgelost.

Het plannen en uitvoeren van een keukenverbouwing kan een uitdagend proces zijn, maar met de juiste voorbereiding en aandacht voor deze belangrijke overwegingen kun je een keuken creëren die aan al je wensen voldoet. Het kan ook nuttig zijn om advies in te winnen bij professionals in de bouw- en ontwerpindustrie om je te begeleiden bij het proces.