Keukenverbouwing in Breda

Een keukenverbouwing in Breda is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing is een project waarbij je de bestaande keuken in je huis renoveert of volledig vervangt. Dit kan variëren van kleine aanpassingen zoals het vervangen van kastdeuren en het installeren van nieuwe werkbladen tot een volledige herinrichting van de keukenruimte. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om te overwegen bij een keukenverbouwing:

1. Budget: Stel een budget op voordat je begint met de verbouwing. Dit zal helpen bepalen wat voor soort verbouwing je kunt veroorloven en welke materialen en apparatuur je kunt kiezen.

2. Ontwerp: Bedenk hoe je je nieuwe keuken wilt laten uitzien en functioneren. Overweeg de indeling, het kleurenschema, de opslagmogelijkheden en de stijl van de keuken.

3. Materialen: Kies de materialen voor je keuken, zoals kasten, werkbladen, vloeren en backsplashes. Populaire keuzes zijn onder andere hout, graniet, kwarts, tegels en roestvrij staal.

4. Apparatuur: Beslis welke keukenapparatuur je wilt vervangen of toevoegen. Dit kan onder andere een koelkast, oven, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en magnetron omvatten.

5. Elektriciteit en loodgieterij: Het kan nodig zijn om elektrische en loodgieterswerkzaamheden uit te voeren om nieuwe apparatuur en verlichting te installeren. Zorg ervoor dat dit veilig en volgens de geldende normen gebeurt.

6. Werkzaamheden: Afhankelijk van de omvang van je keukenverbouwing kunnen werkzaamheden omvatten: sloop van de oude keuken, installatie van nieuwe kasten en werkbladen, vloer- en wandtegels leggen, schilderen, en het installeren van nieuwe verlichting en apparatuur.

7. Opslag: Overweeg slimme oplossingen voor opslag, zoals ladesystemen, uittrekbare planken en hoekkastoplossingen om de bruikbaarheid van je keukenruimte te maximaliseren.

8. Verlichting: Goede verlichting is essentieel in de keuken. Overweeg zowel functionele verlichting voor werkgebieden als sfeerverlichting voor de algehele ambiance.

9. Afwerking: Zorg voor de juiste afwerking, zoals het afdichten van werkbladen, het aanbrengen van backsplashes en het schilderen van muren.

10. Planning: Plan de verbouwing zorgvuldig en communiceer duidelijk met aannemers en vakmensen. Zorg ervoor dat de verbouwing soepel verloopt en binnen het budget blijft.

Een keukenverbouwing kan je huis aanzienlijk verbeteren en de waarde ervan verhogen. Het is echter ook een complex project dat enige planning en budgettering vereist. Overweeg om samen te werken met professionals zoals aannemers en ontwerpers om ervoor te zorgen dat je eindresultaat aan al je verwachtingen voldoet.