Keukenverbouwing in Eindhoven

Een keukenverbouwing in Eindhoven is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing is een belangrijk project in huis en vereist zorgvuldige planning en overweging. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden bij een keukenverbouwing:

1. Budget: Bepaal uw budget voordat u begint. Dit helpt u bij het maken van keuzes en het voorkomen van onverwachte kosten.

2. Ontwerp: Werk samen met een professionele keukenontwerper om een functioneel en esthetisch ontwerp te maken dat aan uw behoeften voldoet.

3. Ruimteplanning: Denk na over de indeling van de keuken. Zorg ervoor dat de werkruimtes efficiënt zijn ingericht en dat er voldoende opbergruimte is.

4. Materialen: Kies hoogwaardige materialen voor uw keukenkasten, werkbladen, vloeren en backsplash. Overweeg ook de duurzaamheid en het onderhoud van de materialen.

5. Apparaten: Selecteer energiezuinige keukenapparaten die passen bij uw kookbehoeften en stijlvoorkeuren.

6. Verlichting: Zorg voor voldoende verlichting in de keuken, inclusief taakverlichting boven werkbladen en algemene verlichting in de ruimte.

7. Kleur en afwerking: Kies kleuren en afwerkingen die passen bij uw persoonlijke stijl en de rest van uw huis.

8. Ventilatie: Een goede ventilatie is essentieel om geurtjes en dampen af te voeren. Overweeg een krachtige afzuigkap.

9. Elektrische en loodgieterswerkzaamheden: Laat eventuele elektrische en loodgieterswerkzaamheden uitvoeren door professionele vakmensen om aan de geldende normen te voldoen.

10. Timing: Stel een realistisch tijdlijn op voor de verbouwing en zorg ervoor dat u een tijdelijke keukenruimte hebt om te koken tijdens de renovatie.

11. Vergunningen en regelgeving: Controleer of u eventuele bouwvergunningen of toestemmingen nodig heeft voordat u begint.

12. Professionals inhuren: Werk samen met ervaren aannemers, loodgieters, elektriciens en andere vakmensen om de verbouwing tot een succes te maken.

13. Opruimen: Zorg ervoor dat u een plan hebt voor het afvoeren van bouwafval en puin tijdens en na de verbouwing.

14. Finishing Touches: Denk aan de kleine details zoals kranen, handgrepen, en decoratieve elementen die de keuken compleet maken.

15. Functionele test: Voordat u de keuken als voltooid beschouwt, test u alle apparaten, verlichting en loodgieterswerk om ervoor te zorgen dat alles correct werkt.

Een keukenverbouwing kan een grote impact hebben op de waarde en het comfort van uw huis, dus het is belangrijk om zorgvuldig te plannen en te investeren in hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het inhuren van professionals en het volgen van een goed doordachte aanpak kan u helpen om een keuken te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.