Keukenverbouwing in Uden

Een keukenverbouwing in Uden is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing kan een grote investering en een ingrijpende verandering in je huis zijn. Het is daarom belangrijk om goed voorbereid te zijn en de juiste beslissingen te nemen. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij een keukenverbouwing:

1. Budget: Bepaal van tevoren hoeveel je wilt en kunt uitgeven aan de verbouwing. Zorg ervoor dat je een realistisch budget opstelt en houd hierbij rekening met onvoorziene kosten.

2. Indeling: Denk na over de indeling van je keuken. Overweeg de werkruimte, opslagruimte en de plaatsing van apparaten, gootsteen en werkbladen. Een efficiënte indeling kan het koken en opruimen vergemakkelijken.

3. Stijl en ontwerp: Kies een keukenstijl en ontwerp dat past bij de rest van je huis en je persoonlijke smaak. Overweeg kleurenschema’s, materialen voor kasten en werkbladen, vloeren en verlichting.

4. Apparatuur: Investeer in hoogwaardige keukenapparatuur die voldoet aan je behoeften en kookgewoonten. Houd rekening met energie-efficiëntie en technologische functies.

5. Materialen: Kies duurzame materialen voor je keukenkasten, werkbladen, vloeren en backsplash. Overweeg ook de onderhoudsvereisten van de materialen.

6. Verlichting: Zorg voor voldoende verlichting in je keuken, inclusief taakverlichting boven het aanrecht en de kookplaat, sfeerverlichting en algemene verlichting.

7. Opslag: Denk na over voldoende opslagruimte voor servies, potten, pannen en keukengerei. Kies voor slimme oplossingen zoals lades, uittrekbare planken en hoekkasten.

8. Ventilatie: Zorg voor goede ventilatie om kookgeuren en vocht af te voeren. Een afzuigkap kan hierbij helpen.

9. Professionals inhuren: Overweeg om professionals in te huren, zoals een aannemer, ontwerper of architect, om je te begeleiden bij het plannen en uitvoeren van de verbouwing. Dit kan helpen om fouten te voorkomen en de efficiëntie te verbeteren.

10. Timing: Plan de verbouwing zorgvuldig en houd rekening met de tijd die nodig is voor het slopen van de oude keuken, het installeren van de nieuwe en eventuele vertragingen.

11. Vergunningen en regelgeving: Controleer of je eventuele vergunningen nodig hebt voor de verbouwing en zorg ervoor dat je voldoet aan alle lokale bouwvoorschriften en regelgeving.

12. Levensstijl: Denk na over je dagelijkse routine en levensstijl bij het ontwerpen van de keuken. Moet de keuken geschikt zijn voor gezinsmaaltijden, entertainen of iets anders?

13. Duurzaamheid: Overweeg duurzame opties, zoals energiezuinige apparaten en materialen, om de ecologische voetafdruk van je keuken te verminderen.

14. Flexibiliteit: Probeer je keuken zo in te richten dat deze flexibel is en aan veranderende behoeften kan voldoen.

Het is belangrijk om goed onderzoek te doen, offertes te vergelijken en een duidelijk plan te hebben voordat je aan een keukenverbouwing begint. Door aandacht te besteden aan deze aspecten kun je ervoor zorgen dat je uiteindelijk een keuken krijgt die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en praktisch.