Keukenverbouwing in Amersfoort

Een keukenverbouwing in Amersfoort is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing is het proces van het renoveren, upgraden of volledig transformeren van een keukenruimte. Dit kan variëren van kleine cosmetische wijzigingen tot grootschalige projecten waarbij de hele keuken opnieuw wordt ontworpen en gebouwd. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om te overwegen als je een keukenverbouwing plant:

1. Doel en budget: Begin met het bepalen van het doel van de verbouwing en stel een budget vast. Wil je simpelweg de uitstraling van je keuken moderniseren, of heb je behoefte aan meer functionaliteit en opslagruimte? Het budget zal bepalen hoeveel je kunt investeren in de verbouwing.

2. Ontwerpfase: Werk samen met een keukenontwerper of architect om een gedetailleerd plan te maken. Dit omvat het kiezen van de juiste indeling, materialen, kleuren en apparatuur voor je nieuwe keuken. Overweeg zaken als de werkruimte, opslagopties, verlichting en de stijl die je wilt bereiken.

3. Demontage: Als de keuken een grondige renovatie ondergaat, moet je mogelijk de oude keuken demonteren. Dit omvat het verwijderen van oude kasten, werkbladen, vloeren en apparatuur.

4. Bouwwerkzaamheden: Dit omvat het installeren van nieuwe vloeren, muren, plafonds, elektrische bedrading en loodgieterswerk als dat nodig is. De ruimte moet worden voorbereid op de installatie van nieuwe keukencomponenten.

5. Kasten en werkbladen: Het installeren van nieuwe keukenkasten en werkbladen is vaak een van de belangrijkste stappen in een keukenverbouwing. Je kunt kiezen voor aangepaste kasten of voorgemaakte modellen, afhankelijk van je budget en voorkeuren.

6. Apparatuur: Selecteer en installeer nieuwe keukenapparatuur zoals een fornuis, oven, koelkast, vaatwasser en magnetron. Zorg ervoor dat deze goed passen bij de stijl en het ontwerp van je keuken.

7. Verlichting en accessoires: Overweeg de juiste verlichting om de keuken goed te verlichten. Ook kun je accessoires toevoegen, zoals kranen, handgrepen, en rekken, om de functionaliteit en esthetiek te verbeteren.

8. Afwerking en decoratie: Werk de keuken af met verf, tegels of andere wandbekleding. Voeg decoratieve elementen toe zoals backsplashes, raamdecoratie en decoratieve items om de keuken een persoonlijke touch te geven.

9. Schoonmaak en inspectie: Zodra de keukenverbouwing is voltooid, is het belangrijk om grondig schoon te maken en alle details te inspecteren om er zeker van te zijn dat alles naar behoren functioneert en er netjes uitziet.

10. Geniet van je nieuwe keuken: Na de verbouwing kun je eindelijk genieten van je nieuwe keukenruimte. Het is belangrijk om deze goed te onderhouden om de levensduur en waarde van je investering te behouden.

Een keukenverbouwing kan variëren in complexiteit en kosten, dus het is essentieel om een goed doordacht plan te hebben en samen te werken met professionals als dat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Het kan een waardevolle investering zijn, aangezien een goed ontworpen en gerenoveerde keuken de functionaliteit, esthetiek en de waarde van je huis kan verbeteren.