Keukenverbouwing in Den Bosch

Een keukenverbouwing in Den Bosch is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing is een aanzienlijke investering en kan een grote impact hebben op het comfort en de waarde van je huis. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij het plannen van een keukenverbouwing:

1. Budget: Bepaal een realistisch budget voor je keukenverbouwing en houd hierbij rekening met alle kosten, inclusief materialen, arbeidskosten, apparatuur, en eventuele onvoorziene kosten.

2. Functionaliteit: Denk na over hoe je de keuken wilt gebruiken. Welke apparatuur heb je nodig? Hoeveel werkruimte is vereist? Moet de indeling worden aangepast om de functionaliteit te verbeteren?

3. Stijl en ontwerp: Kies een keukenstijl en ontwerp dat past bij je persoonlijke smaak en de stijl van de rest van je huis. Overweeg kleurenschema’s, materialen en afwerkingen.

4. Apparatuur: Investeer in hoogwaardige keukenapparatuur die aan je behoeften voldoet en energiezuinig is. Zorg ervoor dat de apparaten passen bij het ontwerp van de keuken.

5. Opslag: Denk goed na over opslagopties, zoals kasten en laden. Optimaliseer de opslagruimte om je keukengerei, servies en voorraad efficiënt op te bergen.

6. Verlichting: Zorg voor voldoende verlichting in de keuken, inclusief algemene verlichting, taakverlichting (bijvoorbeeld boven het aanrecht) en sfeerverlichting. Overweeg energiezuinige LED-verlichting.

7. Werkbladen: Kies duurzame en gemakkelijk te onderhouden werkbladen die passen bij je stijl en functionele behoeften, zoals graniet, kwarts, of hout.

8. Vloer: Selecteer een vloerbedekking die bestand is tegen veelvuldig gebruik en gemakkelijk schoon te maken is. Tegels, hardhout en vinyl zijn populaire keuzes.

9. Ventilatie: Zorg voor een goede ventilatie in de keuken om kookluchtjes en dampen af te voeren. Een afzuigkap kan hierbij helpen.

10. Professionals inschakelen: Overweeg om professionals in te schakelen, zoals een architect, aannemer, en interieurontwerper, om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van de verbouwing.

11. Vergunningen en regelgeving: Controleer of je eventuele bouwvergunningen nodig hebt en houd je aan de lokale bouwvoorschriften en regelgeving.

12. Timing: Plan de verbouwing zorgvuldig en zorg ervoor dat je realistische deadlines hebt. Houd er rekening mee dat keukenverbouwingen enige tijd kunnen duren.

13. Tijdelijke keuken: Als je keuken tijdens de verbouwing niet bruikbaar is, overweeg dan om een tijdelijke keukenruimte in te richten met een magnetron, koffiezetapparaat en andere essentiële apparatuur.

14. Communicatie: Blijf in contact met de aannemer en andere betrokkenen om ervoor te zorgen dat het project volgens plan verloopt en eventuele wijzigingen worden besproken.

Een goed doordachte keukenverbouwing kan niet alleen de esthetiek van je huis verbeteren, maar ook de functionaliteit en waarde ervan vergroten. Het is belangrijk om voldoende tijd te besteden aan het plannen en voorbereiden van het project om teleurstellingen en onvoorziene kosten te minimaliseren.