Keukenmontage door specialisten met passie voor keukens

Een keukenmontage door Keukenbouwersplus wordt uitgevoerd door ervaren monteurs. Onze monteurs beheersen de verschillende disciplines die vereist zijn om tot het beste resultaat te komen. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit zodat jij jarenlang plezier hebt van jouw nieuwe keuken.

Wij zorgen voor nauwkeurige, veilige en nette montage van nieuwe keukens. Onze professionals beheersen alle nodige specialisaties om op de juiste wijze jouw keuken te monteren en alle apparatuur te installeren. Zij zijn vakkundig en dat zie je terug in de details. Er wordt netjes gewerkt en al het afval wordt opgeruimd.

Wat wij doen

Wij zorgen voor nauwkeurige, veilige en nette montage van nieuwe keukens. Onze professionals beheersen de volgende specialisaties:

  • montagetechniek
  • installatietechniek van koel- en vriesapparatuur
  • installatietechniek van kraan- en vaatwasapparatuur
  • installatietechniek van bak-, grill- en microwavetechniek
  • bevestigingstechniek van alle soorten aanrechtbladen
  • installatietechniek van afzuiging
  • bouwtechniek voor bouwtechnische aanpassingen van de ruimte

De stappen op een rijtje

Keukenmontage verloopt in vier stappen. Wij werken nauw samen met de keukenzaak om deze stappen goed en soepel te laten verlopen. Elke stap is immers even belangrijk voor een perfect eindresultaat. Wij zetten de stappen op een rijtje:

STAP 1: De juiste maten

Onze inmeetmonteur bekijkt jouw keukenruimte en registreert de precieze keukenmaten. Hij stuurt deze door aan jouw keukenzaak.

STAP 2: Week van levering

Jouw keukenzaak start met de productie van uw keuken en geeft de week van levering door, zodat ook wij onze planning kunnen opstellen.

STAP 3: Dag van levering

Jouw keukenzaak heeft jou en ons op de hoogte gesteld voor de voortgang en levert de keuken op de afgesproken datum bij jou af.

STAP 4: Montage

Wij komen op de afgesproken dag jouw nieuwe keuken monteren. Een ervaren monteur zorgt ervoor dat alles in de puntjes wordt afgewerkt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?