Keukenverbouwing in Ede

Een keukenverbouwing in Ede is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven.

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing is het proces van het renoveren of herontwerpen van een keukenruimte om deze functioneler, esthetisch aantrekkelijker en efficiënter te maken. Het kan variëren van kleine cosmetische upgrades tot grootschalige renovaties, afhankelijk van de behoeften en het budget van de eigenaar. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van een keukenverbouwing:

1. Budgetplanning: Het eerste en belangrijkste aspect van een keukenverbouwing is het vaststellen van een budget. Dit helpt bij het bepalen van de omvang van het project en de keuzes die je kunt maken met betrekking tot materialen, apparatuur en arbeidskosten.

2. Ontwerpfase: Bij het renoveren van een keuken is het ontwerp van cruciaal belang. Overweeg de lay-out, de stijl en de functionaliteit van de keuken. Je kunt een professionele ontwerper inschakelen om je te helpen bij het plannen van de ruimte, of je kunt zelf ideeën opdoen en een ontwerp maken.

3. Materialen en afwerkingen: Kies de materialen en afwerkingen voor vloeren, werkbladen, kasten, backsplash en andere oppervlakken in de keuken. Populaire opties zijn onder meer graniet, kwarts, roestvrij staal, keramische tegels en hardhouten vloeren.

4. Apparatuur: Beslis welke apparatuur je wilt installeren, zoals een koelkast, fornuis, oven, magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Overweeg energiezuinige apparaten om de efficiëntie van de keuken te verbeteren.

5. Kasten: Kasten nemen vaak een groot deel van de keukenruimte in beslag. Je kunt ervoor kiezen om bestaande kasten te renoveren, ze te vervangen door nieuwe of zelfs open planken te installeren voor een meer open uitstraling.

6. Verlichting: Adequate verlichting is essentieel in de keuken. Overweeg verschillende soorten verlichting, zoals plafondlampen, onderkastverlichting en hangende lampen boven het aanrecht of de eettafel.

7. Installatie: Nadat alle beslissingen zijn genomen en materialen zijn gekocht, begint de daadwerkelijke installatiefase. Dit omvat het verwijderen van oude elementen, het voorbereiden van de ruimte, het installeren van nieuwe componenten en het aanbrengen van de afwerking.

8. Afwerking en decoratie: Nadat de fysieke installatie is voltooid, kun je de keuken decoreren en personaliseren met items zoals krukken voor het aanrecht, keukengerei, gordijnen en decoratieve accenten.

9. Inspectie en goedkeuring: Voordat je de keuken in gebruik neemt, is het belangrijk om een grondige inspectie uit te voeren om ervoor te zorgen dat alles goed is geïnstalleerd en functioneert zoals het hoort. Zorg ervoor dat je alle benodigde vergunningen en goedkeuringen hebt verkregen volgens de lokale bouwvoorschriften.

10. Onderhoud en gebruik: Na voltooiing van de keukenverbouwing is het belangrijk om goed voor de nieuwe ruimte te zorgen en deze regelmatig te onderhouden.

Een keukenverbouwing kan een waardevolle investering zijn, aangezien een goed ontworpen en gerenoveerde keuken de waarde van je huis kan verhogen en je kwaliteit van leven kan verbeteren. Het is echter ook een project dat zorgvuldige planning en budgetbeheer vereist om succesvol te zijn. Het kan handig zijn om samen te werken met professionals, zoals aannemers en ontwerpers, om je te begeleiden door het proces.