Keukenverbouwing in Gorinchem

Een keukenverbouwing in Gorinchem is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing is een belangrijk project en het is essentieel om goed voorbereid te zijn om ervoor te zorgen dat het soepel verloopt en aan je verwachtingen voldoet. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij een keukenverbouwing:

1. Budget: Bepaal van tevoren hoeveel je wilt uitgeven aan de keukenverbouwing. Zorg ervoor dat je rekening houdt met zowel de kosten van materialen als arbeidskosten. Houd ook een buffer voor onverwachte uitgaven.

2. Ontwerp: Werk nauw samen met een professionele keukenontwerper of architect om een functioneel en esthetisch aantrekkelijk keukenontwerp te creëren. Denk na over de indeling, opslag, verlichting en apparatuur.

3. Materialen en afwerking: Kies duurzame materialen die passen bij je stijl en budget. Overweeg factoren zoals werkbladen, vloeren, kasten, backsplash en verfkleuren.

4. Apparatuur: Selecteer hoogwaardige keukenapparatuur die aan je behoeften voldoet. Overweeg energie-efficiënte apparaten om operationele kosten te verlagen.

5. Installatie: Werk met ervaren professionals voor de installatie van elektrische, sanitaire en HVAC-systemen. Zorg ervoor dat alle werkzaamheden voldoen aan de geldende bouwvoorschriften.

6. Timing: Stel een realistische tijdlijn op voor je keukenverbouwing. Houd er rekening mee dat dergelijke projecten meestal langer duren dan verwacht, dus wees geduldig.

7. Vergunningen en regelgeving: Controleer of je bouwvergunningen of toestemming van de gemeente nodig hebt voor je verbouwing. Zorg ervoor dat je aan alle lokale bouwvoorschriften voldoet.

8. Opslag en tijdelijke keuken: Plan vooruit en bedenk waar je tijdens de verbouwing zult koken en hoe je je keukenspullen zult opslaan.

9. Communicatie: Houd open communicatielijnen met alle betrokken partijen, inclusief aannemers, ontwerpers en leveranciers. Stel regelmatig vragen en geef feedback om ervoor te zorgen dat het project volgens plan verloopt.

10. Financiële controle: Houd je uitgaven tijdens de verbouwing goed bij en zorg ervoor dat ze binnen je budget blijven.

11. Veiligheid: Zorg voor een veilige werkplek tijdens de verbouwing. Dit omvat het verwijderen van obstakels, het uitschakelen van elektriciteit en gas wanneer dat nodig is, en het dragen van de juiste veiligheidsuitrusting.

12. Afwerking en inrichting: Nadat de bouwwerkzaamheden zijn voltooid, richt je de keuken in met meubels, decoraties en andere persoonlijke accenten.

13. Inspectie en kwaliteitscontrole: Controleer zorgvuldig of alle werkzaamheden correct zijn uitgevoerd voordat je de keuken als voltooid beschouwt.

Een keukenverbouwing kan een geweldige investering zijn in je huis en je dagelijkse leven verbeteren. Zorg ervoor dat je goed plant, communiceert en samenwerkt met professionals om het gewenste resultaat te bereiken.

.