Keukenverbouwing in Arnhem

Een keukenverbouwing in Arnhem is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing kan een grote investering en een ingrijpend project zijn, dus het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en rekening te houden met verschillende belangrijke aspecten. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen voor een keukenverbouwing:

1. Budget: Bepaal uw budget voordat u begint. Dit helpt u bij het maken van keuzes en voorkomt dat u meer uitgeeft dan u zich kunt veroorloven.

2. Functionaliteit: Denk na over hoe u uw keuken wilt gebruiken. Wat zijn uw kook- en opslagbehoeften? Zorg ervoor dat de nieuwe keuken aan uw functionele eisen voldoet.

3. Indeling en ontwerp: Werk met een professionele ontwerper om de beste lay-out voor uw keuken te bepalen. Overweeg de plaatsing van apparaten, werkbladen, kasten en de verkeersstroom.

4. Materialen en afwerkingen: Kies materialen die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Overweeg het type aanrechtblad, vloeren, kasten, enzovoort.

5. Apparaten: Kies energiezuinige en functionele apparaten die passen bij uw kookbehoeften en stijlvoorkeuren.

6. Verlichting: Goede verlichting is essentieel in de keuken. Overweeg zowel taakverlichting (bijvoorbeeld boven werkbladen) als sfeerverlichting.

7. Opslag: Denk na over voldoende opslagruimte voor potten, pannen, keukengerei en voedsel. Op maat gemaakte kasten kunnen hierbij helpen.

8. Ventilatie: Zorg voor een effectief ventilatiesysteem om rook en geuren af te voeren.

9. Elektrische en loodgieterswerk: Mogelijk moet u elektrische en loodgieterswerk aanpassen of upgraden, afhankelijk van uw nieuwe keukenindeling en apparatuur.

10. Vergunningen: Controleer of u eventuele bouwvergunningen of andere vereiste vergunningen nodig heeft voordat u begint met de verbouwing.

11. Timing: Plan uw keukenverbouwing zorgvuldig om ervoor te zorgen dat deze niet langer duurt dan nodig is. Dit minimaliseert de verstoring van uw dagelijkse leven.

12. Professionals inhuren: Overweeg om professionals zoals aannemers, elektriciens, loodgieters en ontwerpers in te huren om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en aan de hoogste normen voldoet.

13. Veiligheid: Zorg voor de veiligheid van uw gezin en werk altijd volgens de juiste veiligheidsvoorschriften.

14. Opruimen en afvalbeheer: Plan hoe u puin en afval tijdens en na de verbouwing gaat beheren.

15. Stijl en esthetiek: Houd rekening met uw persoonlijke smaak en stijlvoorkeuren bij het kiezen van kleuren, patronen en decoratieve elementen.

Een grondige planning en realistische verwachtingen zijn cruciaal voor een succesvolle keukenverbouwing. Het kan ook nuttig zijn om advies in te winnen bij professionals in de bouw- en ontwerpbranche om u te begeleiden bij het proces.