Keukenverbouwing in Waalwijk

Een keukenverbouwing in Waalwijk is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Een keukenverbouwing kan een grote en complexe klus zijn, dus het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en aandacht te besteden aan verschillende belangrijke aspecten. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen bij een keukenverbouwing:

1. Budget: Bepaal van tevoren een realistisch budget voor de verbouwing. Houd rekening met kosten voor materialen, arbeid, apparatuur en eventuele extra’s zoals verlichting of nieuwe vloeren.

2. Ontwerp: Werk met een professionele keukenontwerper of architect om een functioneel en esthetisch ontwerp te maken dat aan jouw behoeften voldoet. Denk na over de indeling, opslagruimte, werkbladen en de stijl van de keuken.

3. Materialen en afwerkingen: Kies duurzame materialen en afwerkingen die passen bij jouw stijl en budget. Overweeg materialen voor kasten, werkbladen, backsplashes, vloeren en wanden.

4. Apparatuur: Beslis welke keukenapparatuur je wilt vervangen of upgraden. Let op energie-efficiëntie en de lay-out van de apparaten in de keuken.

5. Verlichting: Plan voldoende verlichting in de keuken, inclusief algemene verlichting, taakverlichting en sfeerverlichting. Overweeg ook natuurlijke verlichting als dat mogelijk is.

6. Loodgieterij en elektriciteit: Zorg ervoor dat de loodgieterij en elektrische systemen voldoen aan de huidige normen en geschikt zijn voor de nieuwe indeling en apparatuur.

7. Opslagruimte: Denk na over voldoende opslagruimte voor potten, pannen, serviesgoed en keukengerei. Kastorganisatie en slimme opbergoplossingen kunnen helpen.

8. Werkdriehoek: Houd bij het ontwerpen van de keuken rekening met de werkdriehoek (de optimale afstand tussen het fornuis, de gootsteen en de koelkast) voor een efficiënte keukenindeling.

9. Ventilatie: Zorg voor goede ventilatie in de keuken om geuren en dampen af te voeren. Overweeg een afzuigkap of een goed ventilatiesysteem.

10. Timing: Plan de verbouwing zorgvuldig en houd rekening met de tijd die nodig is voor ontwerp, vergunningen, sloop, bouw en afwerking. Zorg ervoor dat je een realistische tijdslijn hebt.

11. Professionals inhuren: Werk samen met betrouwbare aannemers, loodgieters, elektriciens en andere vakmensen om de verbouwing uit te voeren. Vraag om referenties en bekijk eerdere projecten.

12. Vergunningen en regelgeving: Controleer of je eventuele vergunningen nodig hebt voor de verbouwing en zorg ervoor dat je voldoet aan alle bouwvoorschriften en regelgeving.

13. Communicatie: Houd open communicatie met alle betrokkenen en zorg ervoor dat je begrijpt wat er gebeurt tijdens de verbouwing. Maak duidelijke afspraken en wees bereid om vragen te stellen.

14. Afwerking en details: Besteed aandacht aan de afwerking en de kleine details, zoals verfkleuren, kranen, handgrepen en andere decoratieve elementen.

15. Oplevering en inspectie: Na voltooiing van de verbouwing, inspecteer de keuken grondig om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt en dat er geen gebreken zijn.

Een succesvolle keukenverbouwing vereist planning, aandacht voor detail en samenwerking met deskundige professionals. Het is belangrijk om je behoeften en wensen duidelijk te communiceren en realistische verwachtingen te hebben over het eindresultaat.