Keukenverbouwing in Cuijk

Een keukenverbouwing in Cuijk is een opwindend avontuur vol verrassing en voldoening en een hele mooie investering in je huis en levensstijl.

Verbouwen is ook een complexe taak die planning, organisatie en verschillende vakmensen vereist. Dat is ons op het lijf geschreven. 

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Keukenbouwersplus heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan:

En weet je wat zo fijn is? Je hebt als klant één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen. Jouw eigen projectleider. Hij bewaakt het overzicht, geeft inzicht in het proces en zorgt voor orde en structuur om de impact op je dagelijks leven zo minimaal mogelijk te houden.
bg_rober2

Projectleider Robert:

Ik kom de keuken inmeten en we bespreken meteen al je verbouwingswensen. Samen
bekijken we de planning en de kosten hiervan.

In 4 stappen van start naar afronding

Stap 1
Projectleider bij je thuis

Stap 2
Vrijblijvende offerte
Binnen enkele dagen

Stap 3
Goedkeuring offerte

Stap 4
Verbouwen en keukenmontage
90% van onze projecten zijn
binnen 15 werkdagen gerealiseerd

Voorbeeld doorlooptijd verbouwing

Week 1

Container, demontage, elektra- en leidingwerk, timmerwerk, stucwerk.

Week 2

Droogtijd stucwerk, vloer leggen, afmonteren elektra.

Week 3

Keukenmontage, schilderen, radiatoren terugplaatsen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat houdt een keukenverbouwing in?

Bij een keukenverbouwing zijn er verschillende belangrijke overwegingen waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan je behoeften en verwachtingen. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om te overwegen:

1. Budget: Bepaal je budget voordat je aan de verbouwing begint. Hiermee kun je bepalen welke materialen en functies je kunt veroorloven en welke concessies je eventueel moet doen.

2. Indeling: Denk goed na over de indeling van de keuken. Zorg voor een logische en efficiënte indeling waarbij de belangrijkste werkgebieden, zoals het fornuis, de gootsteen en de koelkast, goed bereikbaar zijn.

3. Functionaliteit: Overweeg welke apparaten en voorzieningen je nodig hebt om aan je kook- en opslagbehoeften te voldoen. Denk aan zaken als voldoende kastruimte, een vaatwasser, een afzuigkap, enzovoort.

4. Stijl en esthetiek: Bepaal welke stijl en esthetiek je wilt voor je nieuwe keuken. Kies kleuren, materialen en afwerkingen die passen bij je persoonlijke smaak en de algehele stijl van je huis.

5. Duurzaamheid: Overweeg duurzame opties voor materialen en apparaten, zoals energiezuinige apparaten en milieuvriendelijke bouwmaterialen. Dit kan helpen om op lange termijn geld te besparen en het milieu te ontzien.

6. Verlichting: Zorg voor voldoende verlichting in de keuken, inclusief taakverlichting boven het aanrecht en de kookplaat, evenals sfeerverlichting voor een gezellige sfeer.

7. Opslag: Plan voldoende opslagruimte in de keuken, inclusief kasten, lades en planken, om al je keukengerei, potten, pannen en voorraad op te bergen.

8. Ventilatie: Een goede ventilatie is essentieel in de keuken om dampen en geuren af te voeren. Overweeg een krachtige afzuigkap of een raam voor natuurlijke ventilatie.

9. Werkbladen en vloeren: Kies duurzame en gemakkelijk te reinigen materialen voor je werkbladen en vloeren, omdat deze veel worden gebruikt en onderhevig zijn aan slijtage.

10. Professionele hulp: Overweeg om een professionele keukenontwerper of aannemer in te huren om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van de verbouwing. Ze kunnen waardevol advies geven en ervoor zorgen dat het project soepel verloopt.

11. Planning en timing: Maak een gedetailleerd renovatieplan en stel een realistische tijdlijn op voor de werkzaamheden. Houd rekening met mogelijke vertragingen en onverwachte complicaties.

12. Vergunningen en regelgeving: Controleer of je eventuele vergunningen nodig hebt voor de verbouwing en zorg ervoor dat je voldoet aan alle lokale bouwvoorschriften en regelgeving.

Het is belangrijk om goed na te denken over al deze aspecten voordat je begint met je keukenverbouwing om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk een functionele, mooie en duurzame keuken krijgt die aan je behoeften voldoet.