Wij raden iedereen aan om met Keukenbouwersplus in zee te gaan. Het scheelt je heel veel kopzorgen.

Dit is een mooie quote van een klant van ons. Het is precies wat we voor onze klanten willen realiseren: een positieve verbouwingservaring.

 

 

 

Samenwerking met keukenzaken

Om een positieve verbouwingservaring te realiseren is afstemming met uw keukenzaak belangrijk. Keukenbouwersplus verkoopt zelf geen keukens maar heeft met veel keukenzaken een langdurige relatie met korte en persoonlijke communicatielijnen. Zo loopt alles in een vloeiende lijn door.

Ik wil ook meteen iets anders aanpakken.
Kan dat? Jazeker.

Vaak hebben onze klanten extra wensen. Ze willen het “gelijk goed doen”. Dat scheelt tijd en kosten. Ze kiezen voor keukenverbouwing gecombineerd met bijvoorbeeld:

Verduurzamen

Woonkamer en hal

Ruimtes aanpassen

Ik heb nog geen keuken gekocht. Kan ik alvast de verbouwing bespreken? Jazeker.

Dat is vooral handig als u vooraf inzicht wil hebben in de technische (on)mogelijkheden. Ook kan onze projectleider met jou meedenken. Hij ziet immers honderden keukenruimtes per jaar.

Wij de vaklui, jij jouw keuken

Bij Keukenbouwersplus werken vakmensen die wel tegen een stootje kunnen. Het zijn stuk voor stuk harde werkers met één doel voor ogen: Maximaal resultaat met minimaal impact op jouw dagelijks leven.

Een positieve verbouwingservaring

Wij zorgen graag voor de best mogelijke verbouwingservaring en het mooiste eindresultaat. Door strakke regie op de geplande werkzaamheden zorgen we voor een compacte doorlooptijd. Wij zetten bovendien gelukkige vakmensen in die met trots Keukenbouwerplusser zijn. Zij zorgen met Brabantse sympathie voor de best mogelijke verbouwingservaring en het mooiste eindresultaat.