Een betrouwbare partner van keukenzaken, met goede referenties en al meer dan 20 jaar actief.

Consumenten die een nieuwe keuken willen kopen komen vaak met vragen en zorgen over de realisatie daarvan. Zeker als ze tegelijkertijd aanpassingen in en rondom de keuken willen laten doen. Wij hebben een team van multitalenten en kunnen daardoor een totaalpakket aanbieden.

Als vaste verbouwingspartner van veel professionele keukenzaken weten we hoe belangrijk het is om de communicatielijnen kort en persoonlijk te houden. Omdat wij al meer dan twintig jaar voor keukenzaken een betrouwbare partner zijn met goede referenties kun je ons met vertrouwen aanbevelen. 

Partner in jouw verkoopproces

Wij willen partner in jouw verkoopproces zijn. Want het is natuurlijk erg vervelend als jij een klant met verbouwingswensen niet verder kunt helpen of als jouw klant wekenlang moet wachten op een offerte van een aannemer.

En daarom doen wij het anders:

Wij gaan voor jou inmeten en bespreken op dat moment alle verbouwingswensen

Een goede communicatie is essentieel. Tegelijk met het inmeten geven we uitleg over het verbouwingsproces, de planning, de (on)mogelijkheden en de kosten. Heb jij al ingemeten? Geen probleem. Dan gaan we evengoed naar de klant toe, en concentreren ons dan op de verbouwingswensen.

Binnen enkele dagen ontvangt de klant een offerte van ons voor de verbouwing

Onze offertes zijn zowel in werkzaamheden en prijzen gedetailleerd opgesteld  zodat de klant kan nalopen of alle verbouwingswensen erin zijn opgenomen. De offerte is helder en gemakkelijk te begrijpen en uiteraard aanpasbaar aan specifieke behoeften.

Na goedkeuring nemen we de verbouwing en de montage op in onze planning

De planning wordt met de klant en de keukenzaak afgestemd zodat iedereen op de hoogte is van de tijdschema’s en het hele project soepel doorloopt. Hoe beter de verbouwing en keukenmontage doorloopt, hoe eerder de klant weer toekomt aan family-time.  En dus sturen wij op een compacte doorlooptijd. Wist jij dat 90% van onze verbouwingen in 15 werkdagen zijn afgerond? En dat is inclusief de keukenmontage!

Keukenbouwerplus heeft een eigen fulltime servicedienst

Zowel voor keukenmontage als voor de keukenverbouwing heeft Keukenbouwersplus een eigen fulltime servicedienst. Wij kunnen dus voor de keukenzaak de service op montage volledig uit handen nemen, inclusief het plannen van de afspraak met de klant, het ophalen van de onderdelen en het uitvoeren van de service zelf. De keukenzaak ontvangt netjes van ons een digitaal opleverrapport met foto’s van het resultaat en handtekening van de klant.

Inmeten + Verbouwen + Keukenmontage + Keukenservice

Inmeten + Verbouwen + Keukenmontage + Keukenservice

Een betrouwbare partner van keukenzaken, met goede referenties en al meer dan 20 jaar actief.

bg_natasja2
Natasja:
Ik maak de inmeet-afspraak met de klant. Onze projectleiders Robert of Rens gaan naar de klant toe en bespreken ook de verbouwingswensen.
bg_ellen2

Ellen:
Ik maak de service-afspraken met de klant. Dat doen we al enkele dagen na de keukenmontage zodat de klant weet waar hij/zij aan toe is.

bg_amber2

Amber:
Ik zorg net als Ellen voor het maken van service-afspraken alleen richt ik me daarbij op verbouwingen. 

bg_ronald2

Ronald:
Ik zorg ervoor dat de afgesproken bouwplanning in hapklare werkopdrachten terecht komen bij onze vakmensen.

Met 30 keukenzaken als vaste partners zijn we gegroeid tot de beste realisator van nieuwe keukens.

Hoe het begon

Mark de Klein kwam op jonge leeftijd per toeval in het mooie keukenvak terecht. Hij wist al na een aantal jaar  werkervaring dat hij projecten bedrijfsmatig en technisch  beter kon uitvoeren dan zijn toenmalige werkgevers. En op 1 januari 2000 trok hij de stoute schoenen aan en begon voor zichzelf; het begin van Keukenbouwersplus. Later sloot Ivonne zich als compagnon aan. Als directie staan ze samen aan het roer van een succesvol bedrijf dat zich richt op verbouwing en montage van nieuwe keukens. Met dertig keukenzaken als vaste zakenpartners zijn ze uitgegroeid tot de beste realisator van nieuwe keukens.

Directeur Mark:

75% van de mensen stelt aankoop nieuwe keuken uit, vanwege impact verbouwing. 95% van onze klanten haalt opgelucht adem na de verbouwing en stelt onze aanpak en realisatie op prijs.

Directeur Ivonne:

Na de verbouwing is er gelukkig
weer plek voor woongenot en
family time. Daarom sturen wij op een compacte doorlooptijd.