Wij raden iedereen aan om met Keukenbouwersplus in zee te gaan. Het scheelt je heel veel kopzorgen.

Dit is een mooie quote van een klant van ons. Het is precies wat we voor onze klanten willen realiseren: een positieve verbouwingservaring.

 

 

 

Hoe klanten ons beoordelen

H. Eijck, juli 2022, Geldrop

Hele keuken vervangen inclusief meterkast, watervoorziening en loskoppelen gas. Keukenbouwersplus blijkt kiezen voor verstand van zaken, afspraak is afspraak, vriendelijk, vakmensen en mooie resultaten!

Marcel en Cindy, juli 2022, Culemborg

Hallo keukenbouwersplusteam,
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken en op de manier hoe deze tot stand is gekomen. Dit geldt voor de vakkundige en vriendelijke ploeg medewerkers, die met veel plezier en precisie aan het werk gingen.
Alle afspraken werden nagenoeg allemaal op tijd nagekomen. Als er soms qua planning iets tegenzat, werd dat keurig geappt.

De communicatie was in het gehele proces erg goed, iets wat we erg belangrijk vinden. De offerte vonden we aan de hoge kant, maar gezien de manier waarop alles is volbracht, is dat geen issue meer. Hartelijk dank en veel succes met de volgende klussen! Vriendelijke groet,
Marcel en Cindy.

K. Vos, Wijk en Aalburg, mei 2022

Hallo keukenbouwers,
Onze ervaring met de “jongens” van jullie bedrijf is echt positief. We hebben gelachen en gepraat, zo ook over serieuze zaken.
Het werk is naar tevredenheid gedaan, dus….
VRAAG KEUKENBOUWERSPLUS VOOR ELKE KLUS.

Familie Mol, Eindhoven, april 2022

Hartelijk dank voor de mail en bovenal de uitstekende service die wij mochten hebben van jullie. Met veel plezier kijken en denken wij eraan terug en hebben dit ook aan jullie medewerkers aangegeven hoe blij wij zijn met het vakmanschap wat ieder levert. Echt top werk!

Dhr. van der Schoot, april 2022

Zowel het stucwerk als de plaatsing van de keuken zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. De keukenmonteurs Barry en Job hebben de keuken binnen een dag geplaatst en volledig aangesloten. Vakwerk en dat zelfde geldt voor de stucadoors die de week daarvoor 2 dagen bezig zijn geweest .
Je zit 2 weken in de rotzooi en het stof , maar daarna heb je ook wat.

Familie Oosterveld, Helmond april 2022

We willen jullie bedanken voor jullie hulp. Het was gezellig op de dagen dat jullie er waren en jullie hebben keurig werk geleverd. Ook hebben jullie goed meegedacht tijdens de verbouwing. Dank hiervoor. We zullen jullie aanbevelen aan mensen in onze omgeving!

Mw. van Iersel, maart 2022

Beste mensen,
Corné heeft vanmorgen de laatste zaken in onze keuken naar tevredenheid afgehandeld. Het contact met Keukenbouwersplus was steeds aangenaam. Ook als we gestresst belden, omdat er problemen waren. Steeds werden we goed te woord gestaan, werden vragen voor ons uitgezocht en onduidelijkheden opgehelderd. Problemen werden opgelost. Ook de mensen die in ons huis kwamen klussen waren vriendelijk én vakbekwaam.
Kortom hartelijk dank voor de service.

Dhr. Ransing, maart 2022

Keukenbouwersplus is sterk aan te bevelen. Mijn tevredenheid druk ik uit in 5 hele grote sterren!
Vlotte en nette werk afgeleverd door vakmannen die met je meedenken en absoluut met een open oor naar jou ideeën luisteren. Planning, organisatie en afstemming is perfect, door de ketenbenadering.
Ze komen niet om alleen voor je te werken, maar om je blij te zien als ze weggaan.
Ik heb betaald wat ze waard zijn en ik zal ze zeker weer benaderen voor een volgende klus.

Fam. Godthelp, maart 2022

Gehele coördinatie van plaatsing van de keuken is bij Keukenbouwersplus in goede handen. Zeer prettig verlopen proces. Van een duidelijke offerte tot de complete afhandeling.
Werken samen met partijen die kwaliteit leveren. Keukenbouwersplus waarborgt die kwaliteit en zorgt ervoor dat de strakke planning wordt gerealiseerd.
Kortom; zeer tevreden. Hartelijk dank!

M.Maessen Febr 2022

We hebben sinds oktober 2021 een nieuwe keuken laten leveren door Gemar en laten installeren. Zeer tevreden hiermee. We hadden op 15 februari 2022 een lekkage aan de rubbers van de wasbak. Dit werd met spoed opgepakt en de dag erna kostenloos verholpen door Keukenbouwerplus uit Mill. Fijn dat dit zo snel wordt opgepakt. TOP en bedankt.

Meneer vd Wijngaard, febr. 2022, Leerdam

Ik heb mijn keuken laten plaatsen door Keukenbouwersplus.
Mijn ervaring is heel positief, ben dan ook meer dan tevreden .Ze werken netjes en zijn heel beleefd en correct.
Ben dan ook heel blij met mijn nieuwe keuken waar ik hopelijk veel plezier aan gaat beleven.

Fam. Visser, Januari 2022

Wij zijn erg blij dat we met jullie ín zee zijn gegaan voor het plaatsen van onze keuken. Het Intake gesprek met Robert was erg plezierig, de offerte uitgebreid en vooral duidelijk. Het is heel prettig als afspraken nagekomen worden en dat was bij jullie steeds het geval. De diverse personen die bij ons werkzaamheden kwamen uitvoeren waren stuk voor stuk fijn om mee te werken. Er werd erg netjes gewerkt en mensen waren altijd bereid mee te denken als we een vraag hadden.
Jullie hebben het ook nog voor elkaar gekregen op het laatste moment nog een schilder te regelen en zo de belofte om het voor kerst klaar te hebben toch nog na te komen!
We danken jullie voor de service en wensen jullie een prachtig 2022!

Mw. Klaasse, dec 2021

“Voordat Keukenbouwersplus mijn keuken kon plaatsen, moest er behoorlijk wat verbouwd worden. Hoe vaak hoor je daar geen horrorverhalen over. Nou, niet bij Keukenbouwersplus. Natuurlijk gaan er kleine dingen mis. Maar het is fijn als beide partijen flexibel zijn, meedenken en niet te beroerd zijn om een stap extra te zetten. Iedereen met wie ik werkte, was even vrolijk en opgeruimd. Zelfs na het sjouwen van al het materiaal naar de derde verdieping… Dus: ben je op zoek naar een partij die jouw keuken kan plaatsen? Dan zou ik niet verder zoeken, maar gewoon even naar Mill bellen.”

Cornelissen, december 2021

Hallo Team,
Bedankt voor alle inzet. Er zijn diverse medewerkers van uw bedrijf hier geweest en allen prettig en netjes in de omgang.
Ik ben tevreden met het eindresultaat en hoe de vragen van mijn kant opgelost zijn.
Door de drukte is er niet altijd ruimte voor bezoek of snelle reactie. Dit is een puntje van aandacht.