Wij raden iedereen aan om met Keukenbouwersplus in zee te gaan. Het scheelt je heel veel kopzorgen.

Dit is een mooie quote van een klant van ons. Het is precies wat we voor onze klanten willen realiseren: een positieve verbouwingservaring.

 

 

 

Hoe klanten ons beoordelen

Okt. 2023, Karin uit Houten

De vakmannen van Keukenbouwersplus – de tegelzetter, stukadoor, keukenmonteur en schilder – hebben allemaal uitstekend werk verricht. Ook de planning en prettige communicatie verliepen uitstekend. Onze keuken ziet er dan ook prachtig uit. Met vriendelijke groet Karin.

Peter en Merian, okt. 2023

Namens mijn vrouw en mij ook bedankt voor de goede samenwerking. De werkmannen zijn echte professionals, en prettige werksfeer.

Mw. Geerts, Dhr. Lankhaar okt 2023

Hierbij nogmaals onze dank voor de correcte en deskundige begeleiding bij het plaatsen van de keuken en uitvoeren van de extra werkzaamheden.

Jullie kwamen je afspraken na. Wij zullen zeker reclame voor jullie maken.

Familie De Jonge uit Den Bosch okt 2023

Vanuit ons perspectief hebben wij jullie dienstverlening erg gewaardeerd. Bedankt voor jullie snelle en flexibele inzet, wat het voor ons mogelijk heeft gemaakt zonder vertraging de keuken te laten plaatsen.

Familie Houten oktober 2023

Onze keuken ziet er prachtig uit, de vakmannen van KeukenBouwersplushebben allemaal uitstekend werk verricht! Ook de planning en gezellige Brabantse communicatie 😊verliepen uitstekend. Hartelijk dank voor alles

W. en J. Janssen uit Ottersum, aug 2023

Wij vonden het fijn dat jullie onze keuken hebben gestukt en geplaatst. Er was een goede, duidelijke communicatie en de keukenbouwers waren ervaren en vriendelijk. Groetjes.

Leo en Elly Wijnhoven, Groesbeek juli 2023

Wij zijn uitermate tevreden over de werkwijze van Keukenbouwersplus.

Het begon met de prima begeleiding door Robert. Bedrijf Zwiers heeft de aanwezige keuken afgebroken, waarna het loodgieterswerk (door Peter) en het electra technische werk uitstekend werd uitgevoerd.
John heeft daarna op een prima manier het verlaagde plafond geplaatst en het stucwerk is strak uitgevoerd door de 2 Portugese medewerkers, waarna de nieuwe keuken door Alex is gezet. Ook hier werd wederom prima werk geleverd met als eindresultaat een voor ons prachtige, nieuwe keuken.

Bedankt voor de inzet van jullie allemaal.

Theo en Anet, juni 2023

Blij met onze nieuwe keuken.
Vanaf het eerste contact al een goed gevoel gehad en dat gedurende de gehele (ver-)bouw periode vast kunnen houden. Gemaakte afspraken werden nagekomen en bij de onverwachte zaken was er snel een adequate oplossing. Er werd hard gewerkt en na afloop van de dag werd alles weer netjes opgeruimd. We zijn blij dat alles in één hand was en dat er een strakke planning was die als dat nodig was ook aangepast kon worden. Dank aan iedere medewerker die aan ons “keukenplezier” heeft meegewerkt.

San de Vroom, maart 2023

In februari heeft keukenbouwers plus een keuken bij ons geplaatst inclusief de voorbereidende werkzaamheden. Wij hebben (bijna) niets hoeven doen. Er is loodgieterswerk gedaan, elektriciteit aangelegd (inclusief nieuwe meterkast), stucwerk, geschilderd en natuurlijk de keuken gemonteerd. Alle werkzaamheden waren overzichtelijk in een schema met dag en tijd gezet en men hielt zich er ook aan. Alle mannen die wij over de vloer hebben gehad waren allervriendelijkst, dachten mee, leverde goed werk en ruimde aan het eind van de dag de rotzooi op. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij zeer tevreden zijn met het eindresultaat. Wij raden iedereen aan om met keukenbouwers plus in zee te gaan, het scheelt je heel veel kopzorgen.
Complimenten aan allen die hier aan mee hebben gewerkt!

Dhr. Schild uit Uden, maart 2023

In maart 2023 hebben 3 uitstekende vaklui van Keukenbouwers+ onze keuken snel en vakkundig zonder fouten geplaatst. Een dikke pluim voor Keukenbouwers+

Tineke & Toon, Oosterhout februari 2023

Door Grando Keukens zijn wij in verbinding gebracht met Keukenbouwersplus.
Wij wilden heel graag dat wij voor de montage én het pluswerk volledig ontzorgd werden en dat bleek bij Keukenbouwersplus in uitstekende handen.
Alle lof voor de hele prettige manier waarop de verschillende mensen bij ons gewerkt hebben.
Er is vakwerk afgeleverd, goed meegedacht en er was vooral een zeer prettige communicatie.
Mark, Twan, Robert, Marcel en Ken bedankt voor het treffen van de voorbereidingen en de werkzaamheden voorafgaand aan de plaatsing van de nieuwe keuken.
Barry en Laurens voor de deskundige montage.
Rens, bedankt voor je snelle reactie op al onze vragen. Kortom, we hebben een topervaring met Keukenbouwersplus.

Frank en Nicole van Lit, Boxmeer, maart 2023

Op advies van de keukenzaak hebben wij Keukenbouwers Plus benaderd voor het aanpassen van leidingwerk, elektra en stukadoren. Daarna hebben ze onze keuken geplaatst en alles afgemonteerd.
Met keukenbouwers Plus hebben wij vakmensen in huis gehaald. Alle stappen zijn duidelijk gecommuniceerd en bij vragen stonden alle medewerkers voor ons klaar.
Van begin tot einde is alles naar wens verlopen en raden wij dit bedrijf zeker aan.

Vriendelijke groeten
Frank en Nicol van Lit.

Ben van Litsenburg, februari 2023

Beste Keukenbouwersplus,
Het pluswerk aan onze keuken is naar volle tevredenheid uitgevoerd en afgerond.
De offerte was duidelijk en na een paar wijzigingen onzerzijds direct aangepast. De uitvoering is perfect volgens de offerte uitgevoerd. De communicatie rond de afspraken, even een dag van tevoren nog bellen, vond ik zeer prettig.
Duidelijkheid in de facturatie, ook in de nacalculatie, is een genot.
Tenslotte met de ervaren en vriendelijke monteurs was het fijn werken.
Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn…… maar zo hebben wij het wel ervaren.
Met vriendelijke groeten
Ben van Litsenburg