Wij raden iedereen aan om met Keukenbouwersplus in zee te gaan. Het scheelt je heel veel kopzorgen.

Dit is een mooie quote van een klant van ons. Het is precies wat we voor onze klanten willen realiseren: een positieve verbouwingservaring.

 

 

 

Hoe klanten ons beoordelen

Emmy en Andre Godrie, februari 2023

Goeieavond,

Ik wil graag onze lof uitspreken over Gerard die onze keuken geplaatst heeft. Echt een top vakman! Jullie mogen in je handen klappen met een werknemer als Gerard en wij zouden er zuinig op zijn in onze business. Wil je hem een dikke pluim geven? Ik weet niet waar ik verder een goede recensie kwijt kan maar hij verdient het dik.

Mw. Van Leeuwen, Leerdam, januari 2023

Vanmorgen zijn de monteurs geweest om de ombouwkast om te ruilen. Ze hebben het echt uitstekend gedaan, dus onze complimenten. Dat wilde ik even mailen, dus geef dat maar door aan de monteurs

Mw. Herman Eindhoven, januari 2023

We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die jullie voor ons hebben uitgevoerd. Alles is gelopen volgens plan. Een geweldig team was voor ons aan het werk. Ik ga al mijn kennissen doorgeven dat wij u van harte aanbevelen. En ook het afval werd meegenemen. Dat vond ik erg netjes.

Familie Janssen Beneden Leeuwen Januari 2023

Hallo keukenbouwers,
Het is misschien een wat late reactie door de eindejaarsperikelen, kerst, etc….. Toch willen we jullie bedanken voor de prettige en vakkundige wijze waarop jullie onze nieuwe keuken een mooi plekje in huis hebben gegeven. Er is duidelijk volgens goed gemaakte afspraken en op een gestructureerde wijze gewerkt. Ook de relaxte Brabantse inslag werkte prima.
Dank hiervoor!

Mw. van der Weijden, dec 2022

Bij het eerste aangename gesprek werd duidelijk aangegeven, wat wel en niet onder de werkzaamheden viel. Dit gesprek gaf mij het gevoel: “dit gaat helemaal goedkomen”.
En inderdaad, een aantal vriendelijke en meedenkende collega’s hebben de complete installatie van de keuken tot volle tevredenheid waargemaakt.
Een 10 met een griffel voor Keukenbouwersplus.

Familie Buuren Tricht, november 2022

Zeer tevreden kunnen wij terug kijken op het vervangingswerk dat nodig was voor onze nieuwe keuken.
Nadat wij Keukenbouwers + de nieuwe keuken had ingemeten en de groepenkast (E) had geïnventariseerd, zijn de elektra-, water- en gaswerkzaamheden als ook de
de- en montagewerkzaamheden van de keuken correct, vakkundig, volgens planning netjes uitgevoerd door vriendelijke vakmensen.
Wij hebben met deze vaklieden een zeer prettige verbouwingsperiode beleefd waarbij alle werkzaamheden volgens de gemaakte afspraken zijn uitgevoerd.
Dank voor jullie inzet.

Familie van der Veer, nov 2022

Wij zijn erg blij met de reparatie en vervanging van de kast in onze keuken waar wij nog steeds heel erg blij mee zijn.
Het vervangen is snel en netjes verlopen je ziet niet dat er iets is gebeurd en dat is denk ik het mooiste compliment.
Het contact en de oplossingen die wij met jullie beleven verdienen echt de schoonheidsprijs.
Heel erg bedankt.

Thijs en Astrid Bakker, okt 2022

Keukenbouwersplus heeft ons echt ontzorgd in de verbouwing rondom het plaatsen van onze nieuwe keuken met kundige en aardige vakmensen. Het was heel fijn om één aanspreekpunt te hebben en de werkzaamheden waren goed op elkaar afgestemd. Zelfs extra dingen die erbij kwamen werd over meegedacht en konden gerealiseerd worden. Echt heel fijn. Er zat enige tijdsdruk op i.v.m. naderende bouwvakvakantie, maar keukenbouwersplus heeft ervoor gezorgd dat het goed en tijdig gedaan werd. Dank daarvoor.

Hartelijk bedankt voor de verbouwing van onze keuken.

O. Muller, Tilburg, okt 2022

De oude keuken was al gedemonteerd en de wanden door een stukadoor behandeld. Toch zag de plaats waar de nieuwe keuken moest komen, er volgens de door Keukenbouwersplus uitgezonden loodgieter en elektricien er nog niet goed uit. Met name de wirwar aan elektrische verbindingen was een punt van zorg. Daarnaast was er ook nog een betonnen kolom aan plafond, dat mogelijk problemen zou geven voor de ophanging van de keukenkasten. Desalniettemin zijn de medewerkers na wat overleg voortvarend aan het werk gegaan. Dit met een uitstekende vakkundigheid en vooral op een rustige beheerste manier, elkaar helpend waar dat nodig was. Kortom, complimenten voor loodgieter Peter en elektricien Daniël. Laatstgenoemde is later teruggekomen voor het afmonteren van de electra; ook hier alleen maar goede ervaringen.

Opvallend was dat er maar één medewerker voor de werkelijke keukenmontage werd gestuurd. Maar al gauw bleek dat we daar geen zorgen over hoefden te maken. Dominique wist van wanten en wist ook met de grotere en zwaardere onderdelen alléén om te gaan. Ook van hem ging er veel rust uit, zodat je al gauw het vertrouwen kreeg, dat het allemaal wel goed komt!

Al met al een prettige ervaring om onze nieuwe keuken door Keukenbouwersplus te laten monteren! Hartelijk dank!

Fam. Klaasen Wijchen, aug 2022

Door De Haar Keukens (Niftrik) zijn wij in contact gebracht met Keukenbouwers Plus n.a.v. onze aankoop van een nieuwe keuken. Over de hele gang van zaken – van eerste bezoek bij ons thuis, duidelijke communicatie en duidelijke offerte, de afgesproken werkzaamheden, de kwaliteit van het werk en de financiële afwikkeling (inclusief aftrek kosten ivm minderwerk) – zijn wij als klant van Keukenbouwers Plus zeer tevreden. Daarom zouden wij Keukenbouwers Plus van harte aanbevelen bij een ieder die van plan is een nieuwe keuken aan te schaffen en te laten plaatsen.
Fam. Klaasen,
Wijchen

Familie Vromans, Udenhout, augustus 2022

Riekie en ik willen het gehele team van Keukenbouwersplus een 10 met een griffel geven voor de korte en vooral hele fijne en prettige samenwerking! Ik heb zelf 50 jaar in de bouw gewerkt, dus ik weet hoe moeilijk het is om een planning voor een keuken op rolletjes te laten verlopen, het ging echt perfect! Stuk voor stuk vriendelijke mensen over de vloer gehad. Bedankt!

Bas de Jong en Linda. Aug 2022

Hey Rens en team,
Wij willen jou en alle bekwame vaklieden die bij ons zijn geweest enorm bedanken voor alle liefde en inzet voor onze keuken! We hopen dat jullie – net als de kabouter op deze kaart – deze zomer lekker mogen genieten en uitrusten van al het harde werk. Wij zijn jullie zeer dankbaar voor ons DROOMKEUKEN. Groetjes!

Jack en Yolanda uit Culemborg. Augustus 2022

Wat een topbedrijf.
Goede communicatie, Rens reageert heel snel.
Vakmensen, die erg netjes werken.
Niet de goedkoopste, maar zeker het geld waard.
Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Joep en Anne, augustus 2022

We hebben zojuist de factuur betaald en willen jullie via deze weg nog heel erg bedanken. Voor het meedenken met ons en het regelen van de juiste materialen en mensen. Dat is echt heel fijn en waarderen we enorm!
Super fijn dat we samen met Robert een planning hebben gemaakt en dat ook in de praktijk alles volgens planning liep.