Wij raden iedereen aan om met Keukenbouwersplus in zee te gaan. Het scheelt je heel veel kopzorgen.

Dit is een mooie quote van een klant van ons. Het is precies wat we voor onze klanten willen realiseren: een positieve verbouwingservaring.

 

 

 

Hoe klanten ons beoordelen

W. en J. Janssen uit Ottersum, aug 2023

Wij vonden het fijn dat jullie onze keuken hebben gestukt en geplaatst. Er was een goede, duidelijke communicatie en de keukenbouwers waren ervaren en vriendelijk. Groetjes.

Leo en Elly Wijnhoven, Groesbeek juli 2023

Wij zijn uitermate tevreden over de werkwijze van Keukenbouwersplus.

Het begon met de prima begeleiding door Robert. Bedrijf Zwiers heeft de aanwezige keuken afgebroken, waarna het loodgieterswerk (door Peter) en het electra technische werk uitstekend werd uitgevoerd.
John heeft daarna op een prima manier het verlaagde plafond geplaatst en het stucwerk is strak uitgevoerd door de 2 Portugese medewerkers, waarna de nieuwe keuken door Alex is gezet. Ook hier werd wederom prima werk geleverd met als eindresultaat een voor ons prachtige, nieuwe keuken.

Bedankt voor de inzet van jullie allemaal.

Theo en Anet, juni 2023

Blij met onze nieuwe keuken.
Vanaf het eerste contact al een goed gevoel gehad en dat gedurende de gehele (ver-)bouw periode vast kunnen houden. Gemaakte afspraken werden nagekomen en bij de onverwachte zaken was er snel een adequate oplossing. Er werd hard gewerkt en na afloop van de dag werd alles weer netjes opgeruimd. We zijn blij dat alles in één hand was en dat er een strakke planning was die als dat nodig was ook aangepast kon worden. Dank aan iedere medewerker die aan ons “keukenplezier” heeft meegewerkt.

San de Vroom, maart 2023

In februari heeft keukenbouwers plus een keuken bij ons geplaatst inclusief de voorbereidende werkzaamheden. Wij hebben (bijna) niets hoeven doen. Er is loodgieterswerk gedaan, elektriciteit aangelegd (inclusief nieuwe meterkast), stucwerk, geschilderd en natuurlijk de keuken gemonteerd. Alle werkzaamheden waren overzichtelijk in een schema met dag en tijd gezet en men hielt zich er ook aan. Alle mannen die wij over de vloer hebben gehad waren allervriendelijkst, dachten mee, leverde goed werk en ruimde aan het eind van de dag de rotzooi op. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij zeer tevreden zijn met het eindresultaat. Wij raden iedereen aan om met keukenbouwers plus in zee te gaan, het scheelt je heel veel kopzorgen.
Complimenten aan allen die hier aan mee hebben gewerkt!

Dhr. Schild uit Uden, maart 2023

In maart 2023 hebben 3 uitstekende vaklui van Keukenbouwers+ onze keuken snel en vakkundig zonder fouten geplaatst. Een dikke pluim voor Keukenbouwers+

Tineke & Toon, Oosterhout februari 2023

Door Grando Keukens zijn wij in verbinding gebracht met Keukenbouwersplus.
Wij wilden heel graag dat wij voor de montage én het pluswerk volledig ontzorgd werden en dat bleek bij Keukenbouwersplus in uitstekende handen.
Alle lof voor de hele prettige manier waarop de verschillende mensen bij ons gewerkt hebben.
Er is vakwerk afgeleverd, goed meegedacht en er was vooral een zeer prettige communicatie.
Mark, Twan, Robert, Marcel en Ken bedankt voor het treffen van de voorbereidingen en de werkzaamheden voorafgaand aan de plaatsing van de nieuwe keuken.
Barry en Laurens voor de deskundige montage.
Rens, bedankt voor je snelle reactie op al onze vragen. Kortom, we hebben een topervaring met Keukenbouwersplus.

Frank en Nicole van Lit, Boxmeer, maart 2023

Op advies van de keukenzaak hebben wij Keukenbouwers Plus benaderd voor het aanpassen van leidingwerk, elektra en stukadoren. Daarna hebben ze onze keuken geplaatst en alles afgemonteerd.
Met keukenbouwers Plus hebben wij vakmensen in huis gehaald. Alle stappen zijn duidelijk gecommuniceerd en bij vragen stonden alle medewerkers voor ons klaar.
Van begin tot einde is alles naar wens verlopen en raden wij dit bedrijf zeker aan.

Vriendelijke groeten
Frank en Nicol van Lit.

Ben van Litsenburg, februari 2023

Beste Keukenbouwersplus,
Het pluswerk aan onze keuken is naar volle tevredenheid uitgevoerd en afgerond.
De offerte was duidelijk en na een paar wijzigingen onzerzijds direct aangepast. De uitvoering is perfect volgens de offerte uitgevoerd. De communicatie rond de afspraken, even een dag van tevoren nog bellen, vond ik zeer prettig.
Duidelijkheid in de facturatie, ook in de nacalculatie, is een genot.
Tenslotte met de ervaren en vriendelijke monteurs was het fijn werken.
Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn…… maar zo hebben wij het wel ervaren.
Met vriendelijke groeten
Ben van Litsenburg

Emmy en Andre Godrie, februari 2023

Goeieavond,

Ik wil graag onze lof uitspreken over Gerard die onze keuken geplaatst heeft. Echt een top vakman! Jullie mogen in je handen klappen met een werknemer als Gerard en wij zouden er zuinig op zijn in onze business. Wil je hem een dikke pluim geven? Ik weet niet waar ik verder een goede recensie kwijt kan maar hij verdient het dik.

Mw. Van Leeuwen, Leerdam, januari 2023

Vanmorgen zijn de monteurs geweest om de ombouwkast om te ruilen. Ze hebben het echt uitstekend gedaan, dus onze complimenten. Dat wilde ik even mailen, dus geef dat maar door aan de monteurs

Mw. Herman Eindhoven, januari 2023

We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die jullie voor ons hebben uitgevoerd. Alles is gelopen volgens plan. Een geweldig team was voor ons aan het werk. Ik ga al mijn kennissen doorgeven dat wij u van harte aanbevelen. En ook het afval werd meegenemen. Dat vond ik erg netjes.

Familie Janssen Beneden Leeuwen Januari 2023

Hallo keukenbouwers,
Het is misschien een wat late reactie door de eindejaarsperikelen, kerst, etc….. Toch willen we jullie bedanken voor de prettige en vakkundige wijze waarop jullie onze nieuwe keuken een mooi plekje in huis hebben gegeven. Er is duidelijk volgens goed gemaakte afspraken en op een gestructureerde wijze gewerkt. Ook de relaxte Brabantse inslag werkte prima.
Dank hiervoor!

Mw. van der Weijden, dec 2022

Bij het eerste aangename gesprek werd duidelijk aangegeven, wat wel en niet onder de werkzaamheden viel. Dit gesprek gaf mij het gevoel: “dit gaat helemaal goedkomen”.
En inderdaad, een aantal vriendelijke en meedenkende collega’s hebben de complete installatie van de keuken tot volle tevredenheid waargemaakt.
Een 10 met een griffel voor Keukenbouwersplus.