Wij raden iedereen aan om met Keukenbouwersplus in zee te gaan. Het scheelt je heel veel kopzorgen.

Dit is een mooie quote van een klant van ons. Het is precies wat we voor onze klanten willen realiseren: een positieve verbouwingservaring.

 

 

 

Hoe klanten ons beoordelen

D. Davidson, mei 2024

Wij zijn zeer tevreden over de nette medewerkers, uitgevoerde werkzaamheden, strakke planning, opvolging van onze (extra) wensen en dus zeker ook dank aan Rens.

De Jong Gorinchem, maart 2024

Mijn keuken is van A tot z ontzorgd van de loodgieter tot de schilder allemaal toppers. Ben heel tevreden ove het hele proces voor allemaal een dikke 10. En Rens bedankt voor de prettige contacten

A.A. Louwerse, april 2024

De monteur welke de montage bij ons heeft uitgevoerd is een topper! Hij is klantvriendelijk, stipt, werkt erg nauwkeurig en denkt mee. Gelieve dit ook door te geven aan Rens.

Mw. Verkerk uit Culemborg, januari 2024

We zijn ontzettend tevreden hoe het allemaal is verlopen. Vooral Rens wil ik graag een hele grote pluim geven, hij is zeer betrokken, reageert heel snel en komt zijn afspraken ook goed na. (Wil je dit aan hem doorgeven?). Er was een probleem met de levering van de radiator in de keuken, maar dat is ook zeker snel en naar tevredenheid opgelost. Kortom: Service 9,0 Personeel 9,0 Ik zal jullie zeker aanraden. De rekening is overgemaakt en misschien tot een toekomstige andere werkopdracht😊

Mw. H uit Culemborg, januari 2024

Keukenbouwersplus heeft vakwerk geleverd bij de installatie van mijn keuken. Er was veel flexibiliteit en ook de mogelijkheid om zelf werkzaamheden te verrichten. De keuken is netjes in elkaar gezet. Omdat niet al het geplande werk nodig was, heb ik keurig geld teruggekregen bij de eindafrekening. Zeer professioneel bedrijf!

Eric en Karin, januari 2024

Arco (Marquardt) heeft bij opleveren nog 1 puntje aangegeven waar nog even actie op moet worden ondernomen.

Verder wil ik alle medewerkers van Keukenbouwers Plus bedanken voor de fijne samenwerking, korte lijnen en adviezen. We hebben jullie ervaren als een betrouwbare partner in ons keukenproject. Afspraken worden nagekomen en zo nodig is er ruimte voor overleg en aanpassingen, er wordt netjes gewerkt en strak gepland, dit is nou ontzorgen. Top !

Met vriendelijke groet, Eric en Karin 

Rosalie, 4 dec 2023

Professioneel bedrijf en vakmensen! Goede communicatie en een geweldig resultaat neergezet! Ik ben erg blij met de keuken en de werkwijze van dit bedrijf. Een aanrader!

Mr. Borro in Culemborg, dec ’23

Yesterday the kitchen assembly was finished. In general, I’m very impressed with the quality of the equipment and the workers, everything is well done and on schedule. My congratulations to all the team!

November 2023, Mw. Kuiper Vianen

Uit handen geven, vertrouwen, prima communicatie, echte vakmensen, alles verliep perfect, gemoedelijk en met een prachtig resultaat. Wat wil ik nog meer? Heel veel dank, allemaal van Keukenbouwersplus.

Arno Heesakkers, November 2023

Heel tevreden 

Voor de sloop van onze oude keuken, alle voorbereidende werkzaamheden en uiteindelijk de montage van de nieuwe keuken schakelden wij op advies van Grando in Son KeukenbouwersPlus in. 

Wij zijn heel blij dat we dit gedaan hebben. Alles verliep geheel volgens afspraak, bij vragen was ‘regisseur’ Rens prima bereikbaar. Alle klussen zijn naar wens en verwachting uitgevoerd. We kregen uitsluitend vakmensen over de vloer, met wie het prettig communiceren was en die hun werk deden alsof het om hun eigen keuken ging. Zij keken daarbij – een verademing in de bouwwereld – niet op een uurtje meer of minder. Zo zorgden zij ervoor dat de verbouwing (niet onze hobby) soepel verliep en bespaarden zij ons onnodige stress. 

Inmiddels genieten wij nu al bijna drie weken van onze prachtige nieuwe keuken. 

Rene & Annette van S. Sliedrecht – nov 23

Vandaag is onze keuken geplaatst door de monteurs, vader Marcel en zoon Koen. Wij zijn zeer tevreden met hun vakkundig werk. Ze kwamen vroeg, om 7 uur, stelden zich eerst netjes voor en gingen systematisch aan de slag. Met een gezellig muziekje op de achtergrond, fluitend aan het werk, zonder veel pauze momenten. Werkten heel netjes, stofzuiger bij het boren, afval keurig gesorteerd. Namen veel tijd om te meten en overlegden indien nodig met ons, zodat het naar onze wens ging. Mooi om te zien dat ze als team goed op elkaar ingespeeld zijn, ieder zijn specialiteit. Hebben extra werk geleverd om het blad van het eiland goed te ondersteunen, wat niet goed aangeleverd was. Goede kennis van zaken, ook om technische problemen op te lossen en goed materieel. Controleerden of alle apparatuur werkten en stelden de kasten en laden secuur af. Na een voor hen lange dag stond er bij ons een prachtige keuken. Petje af voor deze monteurs.

Kees en Marja, november 2023

In de november 2023 hebben de mensen van Keukenbouwerplus bij ons in De Meern onze oude keuken perfect gedemonteerd en afgevoerd.

Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan met het stuccen, het aanleggen van leidingen en het uitvoeren van timmer- en elektriciteit werk. We noemen geen namen want dan gaan we mensen vergeten, Bas, Joep, Daniel en de anderen! Daarna is de keuken op een prachtige manier ingebouwd.  Het schilderwerk volgt nog, maar dat gaat zeker met Ken helemaal goed komen.

En dit alles onder de bezielende leiding en professionele aanpak en planning van projectleider Rens die ons op een zeer plezierige wijze aan zijn hand heeft meegenomen in het proces.

Naast de geleverde kwaliteit spreekt ons de servicegerichtheid, de wijze van communiceren en uitleg, flexibiliteit en gezelligheid  van de mensen zeer aan! Volgende keukenverbouwing over 20 jaar? Is weer voor Middelkoop met hopelijk Peter de Vries en Keukenbouwersplus. Zeer, zeer, zeer tevreden.

Groetjes Kees en Marja.

Vincent van Grando Breda

Goedemiddag, Vandaag heb ik de mijn klant gebeld betreft de gemonteerde keuken die 24/10 geplaatst is. Mevr. heeft aangegeven dat zij enorm tevreden is geweest betreft de werkwijze van de monteur en natuurlijk over het eindresultaat. Dikke pluim voor deze keukenmonteur(s), mag bij deze ook eens gemaild worden👍👍👍👍👍👍 Bedankt namens klant en mij !

Karin en Harm, oktober 2023

Beste Rens, ik wil jullie bedanken voor de prettige samenwerking, de heldere communicatie en alle lof voor jullie vriendelijke en proffesionele medewerkers! Wij gaan genieten van een prachtige keuken en dat allemaal dankzij jullie!

Hettie en Maurice, okt 2023 Nuenen

Wij zijn heel blij met onze keuken van ASWA waarbij Keukenbouwersplus (KBP) al het voorbereidende werk, de installatie en de afwerking van alle details heeft gedaan. ASWA en KBP staan in directe verbinding met elkaar, je hoeft daar zelf niks in te doen.De ploeg van KBP: Robert, John, Jens, Kees, Alex, Kenneth, Joeri en ik ben nog wat collega’s vergeten, (sorry), sloten naadloos op elkaar aan. Zij kwamen pas een probleem melden als ze ook al een oplossing hadden. En zij schakelden ons precies op tijd in bij keuzes, waarbij zij zelf creatief meedachten over opties. Wij zijn -niet overdreven- dik tevreden over en zelfs onder de indruk van de zeer soepele en secure samenwerking van de mensen van Keukenbouwersplus. Hettie en Maurice