Wij raden iedereen aan om met Keukenbouwersplus in zee te gaan. Het scheelt je heel veel kopzorgen.

Dit is een mooie quote van een klant van ons. Het is precies wat we voor onze klanten willen realiseren: een positieve verbouwingservaring.

 

 

 

Hoe klanten ons beoordelen

Arno Heesakkers, November 2023

Heel tevreden 

Voor de sloop van onze oude keuken, alle voorbereidende werkzaamheden en uiteindelijk de montage van de nieuwe keuken schakelden wij op advies van Grando in Son KeukenbouwersPlus in. 

Wij zijn heel blij dat we dit gedaan hebben. Alles verliep geheel volgens afspraak, bij vragen was ‘regisseur’ Rens prima bereikbaar. Alle klussen zijn naar wens en verwachting uitgevoerd. We kregen uitsluitend vakmensen over de vloer, met wie het prettig communiceren was en die hun werk deden alsof het om hun eigen keuken ging. Zij keken daarbij – een verademing in de bouwwereld – niet op een uurtje meer of minder. Zo zorgden zij ervoor dat de verbouwing (niet onze hobby) soepel verliep en bespaarden zij ons onnodige stress. 

Inmiddels genieten wij nu al bijna drie weken van onze prachtige nieuwe keuken. 

Rene & Annette van S. Sliedrecht – nov 23

Vandaag is onze keuken geplaatst door de monteurs, vader Marcel en zoon Koen. Wij zijn zeer tevreden met hun vakkundig werk. Ze kwamen vroeg, om 7 uur, stelden zich eerst netjes voor en gingen systematisch aan de slag. Met een gezellig muziekje op de achtergrond, fluitend aan het werk, zonder veel pauze momenten. Werkten heel netjes, stofzuiger bij het boren, afval keurig gesorteerd. Namen veel tijd om te meten en overlegden indien nodig met ons, zodat het naar onze wens ging. Mooi om te zien dat ze als team goed op elkaar ingespeeld zijn, ieder zijn specialiteit. Hebben extra werk geleverd om het blad van het eiland goed te ondersteunen, wat niet goed aangeleverd was. Goede kennis van zaken, ook om technische problemen op te lossen en goed materieel. Controleerden of alle apparatuur werkten en stelden de kasten en laden secuur af. Na een voor hen lange dag stond er bij ons een prachtige keuken. Petje af voor deze monteurs.

Kees en Marja, november 2023

In de november 2023 hebben de mensen van Keukenbouwerplus bij ons in De Meern onze oude keuken perfect gedemonteerd en afgevoerd.

Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan met het stuccen, het aanleggen van leidingen en het uitvoeren van timmer- en elektriciteit werk. We noemen geen namen want dan gaan we mensen vergeten, Bas, Joep, Daniel en de anderen! Daarna is de keuken op een prachtige manier ingebouwd.  Het schilderwerk volgt nog, maar dat gaat zeker met Ken helemaal goed komen.

En dit alles onder de bezielende leiding en professionele aanpak en planning van projectleider Rens die ons op een zeer plezierige wijze aan zijn hand heeft meegenomen in het proces.

Naast de geleverde kwaliteit spreekt ons de servicegerichtheid, de wijze van communiceren en uitleg, flexibiliteit en gezelligheid  van de mensen zeer aan! Volgende keukenverbouwing over 20 jaar? Is weer voor Middelkoop met hopelijk Peter de Vries en Keukenbouwersplus. Zeer, zeer, zeer tevreden.

Groetjes Kees en Marja.

Vincent van Grando Breda

Goedemiddag, Vandaag heb ik de mijn klant gebeld betreft de gemonteerde keuken die 24/10 geplaatst is. Mevr. heeft aangegeven dat zij enorm tevreden is geweest betreft de werkwijze van de monteur en natuurlijk over het eindresultaat. Dikke pluim voor deze keukenmonteur(s), mag bij deze ook eens gemaild worden👍👍👍👍👍👍 Bedankt namens klant en mij !

Karin en Harm, oktober 2023

Beste Rens, ik wil jullie bedanken voor de prettige samenwerking, de heldere communicatie en alle lof voor jullie vriendelijke en proffesionele medewerkers! Wij gaan genieten van een prachtige keuken en dat allemaal dankzij jullie!

Hettie en Maurice, okt 2023 Nuenen

Wij zijn heel blij met onze keuken van ASWA waarbij Keukenbouwersplus (KBP) al het voorbereidende werk, de installatie en de afwerking van alle details heeft gedaan. ASWA en KBP staan in directe verbinding met elkaar, je hoeft daar zelf niks in te doen.De ploeg van KBP: Robert, John, Jens, Kees, Alex, Kenneth, Joeri en ik ben nog wat collega’s vergeten, (sorry), sloten naadloos op elkaar aan. Zij kwamen pas een probleem melden als ze ook al een oplossing hadden. En zij schakelden ons precies op tijd in bij keuzes, waarbij zij zelf creatief meedachten over opties. Wij zijn -niet overdreven- dik tevreden over en zelfs onder de indruk van de zeer soepele en secure samenwerking van de mensen van Keukenbouwersplus. Hettie en Maurice

Familie Hijden uit Ede, oktober 2023

We zijn zeer tevreden over de begeleiding en de planning door Keukenbouwersplus. Slopers, loodgieter, stukadoor, keukeninstallateur en tegelzetter zijn op de afgesproken dagen gekomen om hun werk te doen. Stuk voor stuk vriendelijke mensen die hun vak verstaan. Het is zelfs gelukt ons oude aanrechtblad te behouden. Dit vergde secuur slopen en het nodige denkwerk door de keukeninstallateur en tegelzetter. Het is goed geslaagd en wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!

Okt. 2023, Karin uit Houten

De vakmannen van Keukenbouwersplus – de tegelzetter, stukadoor, keukenmonteur en schilder – hebben allemaal uitstekend werk verricht. Ook de planning en prettige communicatie verliepen uitstekend. Onze keuken ziet er dan ook prachtig uit. Met vriendelijke groet Karin.

Peter en Merian, okt. 2023

Namens mijn vrouw en mij ook bedankt voor de goede samenwerking. De werkmannen zijn echte professionals, en prettige werksfeer.

Mw. Geerts, Dhr. Lankhaar okt 2023

Hierbij nogmaals onze dank voor de correcte en deskundige begeleiding bij het plaatsen van de keuken en uitvoeren van de extra werkzaamheden.

Jullie kwamen je afspraken na. Wij zullen zeker reclame voor jullie maken.

Familie De Jonge uit Den Bosch okt 2023

Vanuit ons perspectief hebben wij jullie dienstverlening erg gewaardeerd. Bedankt voor jullie snelle en flexibele inzet, wat het voor ons mogelijk heeft gemaakt zonder vertraging de keuken te laten plaatsen.

Familie Houten oktober 2023

Onze keuken ziet er prachtig uit, de vakmannen van KeukenBouwersplushebben allemaal uitstekend werk verricht! Ook de planning en gezellige Brabantse communicatie 😊verliepen uitstekend. Hartelijk dank voor alles

W. en J. Janssen uit Ottersum, aug 2023

Wij vonden het fijn dat jullie onze keuken hebben gestukt en geplaatst. Er was een goede, duidelijke communicatie en de keukenbouwers waren ervaren en vriendelijk. Groetjes.

Leo en Elly Wijnhoven, Groesbeek juli 2023

Wij zijn uitermate tevreden over de werkwijze van Keukenbouwersplus.

Het begon met de prima begeleiding door Robert. Bedrijf Zwiers heeft de aanwezige keuken afgebroken, waarna het loodgieterswerk (door Peter) en het electra technische werk uitstekend werd uitgevoerd.
John heeft daarna op een prima manier het verlaagde plafond geplaatst en het stucwerk is strak uitgevoerd door de 2 Portugese medewerkers, waarna de nieuwe keuken door Alex is gezet. Ook hier werd wederom prima werk geleverd met als eindresultaat een voor ons prachtige, nieuwe keuken.

Bedankt voor de inzet van jullie allemaal.

Theo en Anet, juni 2023

Blij met onze nieuwe keuken.
Vanaf het eerste contact al een goed gevoel gehad en dat gedurende de gehele (ver-)bouw periode vast kunnen houden. Gemaakte afspraken werden nagekomen en bij de onverwachte zaken was er snel een adequate oplossing. Er werd hard gewerkt en na afloop van de dag werd alles weer netjes opgeruimd. We zijn blij dat alles in één hand was en dat er een strakke planning was die als dat nodig was ook aangepast kon worden. Dank aan iedere medewerker die aan ons “keukenplezier” heeft meegewerkt.