Hoe klanten ons beoordelen

 

Marian en Cees Castelijns, Oosterhout (juni 2019)

Juni 2019 een keuken van Grando Breda laten plaatsen door de medewerkers van KeukenbouwersPlus.
Het geheel omvatte het slopen en verwijderen van de oude keuken, het aanleggen van elektra (inclusief een nieuwe meterkast met extra groepen), het monteren van nieuwe wandcontactdozen en schakelaars, het leggen van watertoevoer- en afvoerleidingen, het timmeren van een keukenalkoof en verlaagd plafond, het glad stuken van timmerwerk en de verdere keukenruimte en natuurlijk het plaatsen van de nieuwe keuken.
Dit alles is zeer vakkundig uitgevoerd door de mensen van KeukenbouwersPlus. Er werd door alle medewerkers netjes en nauwkeurig gewerkt, en eventuele vragen/opmerkingen werden vriendelijk en adequaat verwerkt.
Het geheel is op goede en duidelijke wijze gecoördineerd door Robert de projectmanager. Daarbij mag ook zeker de heldere communicatie genoemd worden. Zowel tijdens de werkzaamheden als ook in het voor- en na traject zorgt Robert ervoor dat alles duidelijk wordt uitgelegd, afgesproken en gepland, waardoor er geen verrassingen ontstaan. De combinatie Grando Breda en KeukenbouwersPlus is ons zeer goed bevallen, en wij zijn erg blij met het bereikte resultaat.

Antoine en Karin, Den Bosch (juni 2019)

De afgelopen weken heeft Keukenbouwersplus onze oude keuken verwijderd, een wand tussen de keuken en de serre gerenoveerd, nieuwe betegeling gelegd, electra etc aangepast, en ten slotte een nieuwe keuken geplaatst. Vooraf een duidelijk kostenoverzicht en planning. Alles verliep ook volgens deze planning mede omdat Keukenbouwersplus duidelijk de regie voerde over alle werkzaamheden en ook regelmatig met ons contact had. We zijn zeer tevreden over het resultaat.

Jeroen en Mylene (juni 2019)

Op 25 en 26 Juni is er een monteur (Gerard) bij ons geweest om onze nieuwe keuken te plaatsen. Het ging geheel volgens planning en naar onze tevredenheid en we willen jullie bedanken voor de professionele en fijne aanpak. Er waren wat zaken waar we ons druk om maakten, zoals de al aanwezige apparatuur welke terug geplaatst moest worden en de nieuwe keukenboiler, maar die zijn door Gerard allemaal netjes opgelost. Ook was het fijn dat hij niet te beroerd was om even mee te helpen met de keukenboiler die ik zelf zou installeren.
Hiernaast waren de tips die hij gaf mbt het ophangen van de afzuigkap (als de wanden betegeld zijn) welkom.
Het meedenken werd door ons erg op prijs gesteld.
Bedankt voor de service.

Arie van Vliet, Werkendam (juni 2019)

Ik ben heel tevreden over de wijze waarop Keukenbouwersplus de plaatsing van de keuken en de voorbereidende werkzaamheden zoals tegelwerk, loodgieterswerk en elektra, heeft verzorgd. Strak in de planning, zorgvuldig in de uitvoering en correct in de benadering.
Zelf heb ik er geen omkijken naar gehad en is de kwaliteit top. Ik kan jullie bedrijf van harte aanbevelen.

Wim en Jolanda (Juni 2019)

De factuur heb ik voldaan en ik wil jullie bedankt voor het voortreffelijke werk dat is geleverd. Alles is volgens planning en afspraak verlopen. De communicatie met Robert van Nistelrooij was erg prettig en professioneel. Ook alle onderaannemers hebben keurig werk afgeleverd en hebben alles iedere dag perfect achtergelaten. Aangezien wij tijdens deze grote verbouwing in de woning zijn blijven wonen (met 2 kinderen) was het van groot belang dat het leefbaar bleef en daar heeft iedereen aan meegewerkt! Ik zal jullie dan ook ten zeerste aanbevelen bij andere het kost mogelijk wel iets meer dan dat je alle klussen zelf inhuurt maar de onderlingen afstemming en rust voor de klant dat het allemaal goed geregeld wordt is dat meer dan waard!

Anja & Rob uit Geldrop (mei 2019)

Zonder stress en vertraging verbouwen? Het kan. Met Keukenbouwersplus.
Keukenbouwersplus heeft bij ons niet alleen de keuken gemonteerd, maar daarnaast ook nog een redelijk grote verbouwing gerealiseerd. De hele benedenverdieping van ons huis werd onder handen genomen: breken en slopen, stukken, schilderen, elektra, loodgieterswerk enz. Al bij de eerste ontmoeting met Danny was duidelijk dat hier echte vakmensen aan het werk zijn, hij dacht ontzettend goed met ons mee en vertaald dit in een duidelijke offerte en planning. Omdat Danny een nieuwe uitdaging aangenomen heeft, nam Robert onze verbouwing over. En dat deed hij ontzettend goed. We hadden veel contact en al mijn vragen werden vriendelijk beantwoord. De planning is altijd aangehouden, we hadden geen dag vertraging! Dat is bij een 5 weken durende verbouwing nogal bijzonder te noemen. Ook de andere medewerkers gaan vol passie en gedrevenheid aan het werk en werken ontzettend netjes, het voelde meer dan goed om deze mensen in huis te hebben. Ze hebben maar een doel en dat is: het voor jou als klant zo mooi mogelijk te maken. Nogmaals onze hartelijke dank aan Robert, Danny, Bas, Kees, Dimitri, Henk, maar ook aan Daniël, Ken, Mike en Daan. Mensen die in ons ‘nieuwe’ oude huis komen, staan versteld van de kwaliteit van het geleverde werk. En wat we altijd erg belangrijk vinden: al deze toppers waarderen hun werkgever enorm, een goed teken. Heel erg bedankt en ga zo door!

Klant uit Breda (mei 2019)

Keukenbouwersplus heeft bij ons de keuken verbouwd / geplaatst en de meterkast vernieuwd. Er werd gewerkt met een strakke planning, zodat je van te voren goed zicht had op de duur van de werkzaamheden. De medewerkers zijn vaklui op hun gebied en waren erg vriendelijk. Met vragen kon je altijd terecht bij diezelfde medewerkers of bij Robert. Zij dachten goed mee. Een prima bedrijf.

Will en Betsie (mei 2019)

Wij zijn zeer tevreden over de montagewerkzaamheden aan onze keuken.
De monteur heeft prima werkgeleverd.

Fam. Machielse

Toen wij onze keuken besteld hadden kregen wij een informatiebrochure mee van Keukenbouwersplus. Wij hebben dit doorgenomen en meteen aangegeven dat wij geheel ontzorgd wilde worden mbt de werkzaamheden vooraf aan de plaatsing zoals loodgieter, electra en stucadoor. Het was voor ons de 1e keer dat we een nieuwe keuken hadden gekocht. We waren best benieuwd hoe dit zou bevallen aangezien je soms rare verhalen hoort mbt de plaatsing van een nieuwe keuken. Wij kunnen nu zeggen dat het meer dan 100% is meegevallen. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering van de keuken heeft het hele proces geen obstakels gekend. Alles was strak gepland en de werkzaamheden zijn vakkundig en netjes uitgevoerd. Wij kunnen een ieder dan ook dit bedrijf van harte aanbevelen voor de werkzaamheden mbt de keuken. Beste medewerkers van Keukenbouwersplus: Hartelijk bedankt voor het keurig eindresultaat!

Fam. Otten te Tilburg (april 2019)

Wij zijn zeer tevreden over Keukenbouwersplus BV. Bij aanvang van het traject voor het plaatsen van een nieuwe keuken en verbouwing op de begane grond hebben wij gezegd dat we een resultaat kopen en geen gedoe. Simpel gezegd, op 13-04-2019 moest de verbouwing gereed zijn waarbij de verantwoordelijkheid van planning, uitvoer en nazorg compleet bij Keukenbouwersplus BV was neergelegd.

Tijdens het proces werden wij ten alle tijden op de hoogte gehouden van alle vorderingen en werd er, waar nodig, altijd afstemming gezocht alvorens er een actie werd ondernomen. op 13-04-2019 was de verbouwing dan ook volledig afgerond met een uitstekend resultaat.

Kees en Elly, Eindhoven (april 2019)

Keukenbouwerplus heeft topwerk geleverd bij de voorbereiding, installatie en nazorg van onze nieuwe keuken. Wij zijn zeer tevreden met de adequate wijze van communiceren door ons aanspreekpunt en planner Robert. Aan de uitvoering van het werk kun je zien dat Keukenbouwerplus echte vakmensen inzet. Wij voelden ons echt ‘ontzorgd’ . Hulde aan het team!
Kees en Elly, Eindhoven

Willem, april 2019, Oosterhout

Ik wil graag mijn complimenten overbrengen voor de wijze waarop Henk(en heel even Mark) onze keuken hebben geplaatst echt fantastisch vakmanschap in alle rust maar daardoor met enorm tempo EN kwaliteit! Heel erg bedankt Henk en wens je nog veel mooie jaren bij jullie mooie bedrijf. Een echte ambassadeur voor het bedrijf👍

Tom, Langenboom april 2019

Ik zag ontzettend op tegen de verbouwing. Mijn vriendin uiteraard niet…
Ons keuken-project, was er ééntje met de hoofdletter “PLUS”; kamervloer ophogen, muur verwijderen, complete elektro verplaatsen, houtenvloer, tegelvloer, stucwerk, schilderwerk en uiteraard het plaatsen van een keuken.

De gehele onderverdieping is aangepakt door het team van KeukenbouwersPlus. Met als meest bijzondere punt, dat er geen dag geweken is van de gemaakte planning. In ons geval een planning van 5 weken, met veel variabelen en disciplines.

De monteurs zijn het type: “goede jongens uit de buurt.” Ze zijn netjes, behulpzaam, gezellig en gespecialiseerd. De zorg waarmee de werkzaamheden zijn uitgevoerd én opgeruimd gaven ons enorm veel rust en het vertrouwen in een goede afloop. De rol van projectbegeleider is Robert op het lijf geschreven, bij elk vinkje op de planning een kort contact en/of bezoek en waar nodig meteen actie.

De keuken is precies geworden zoals mijn vriendin voorspeld heeft en we zijn dan ook meer dan tevreden over het mooie resultaat! Werken met KeukenbouwersPlus is echt een aanrader!

Peter (Cuijk) maart 2019

Mijn ervaring met keukenbouwersplus is erg goed. Komen netjes van te voren kijken, geven advies en denken mee, wat ik zeer waardeer. Geven duidelijkheid in prijs en geven je ook de ruimte om naar aanleiding van de offerte nog wat klusjes ( alsnog ) in eigen hand te nemen.
Mensen die bij je komen zijn vakkundig en die denken ook met je mee, zodat het geheel een prachtig plaatje is geworden.
Al met al erg goed gewaardeerd en zal Keukenbouwersplus zeker bij vrienden of familie aanbevelen.

Frank en Ellen (St. Hubert) maart 2019

Twee weken geleden is onze nieuwe keuken geplaatst. Ook de voorbereidende werkzaamheden zijn door Keukenbouwersplus uitgevoerd. De samenwerking is uitstekend verlopen. Alles is uitgevoerd conform de vooraf toegezonden planning. Er wordt heel zorgvuldig gewerkt door prima vakmensen. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden.

Aad Koeman maart 2019

Over alle facetten aangaande de montage ben ik buitengewoon tevreden. Het begon met het inmeten van de keuken, waarbij alle details werden genoemd en besproken op een wijze waarbij kennis en inzicht duidelijk naar voren kwam. Er werd daarbij tevens een strakke planning afgesproken en de uitermate gedetailleerde offerte was al snel in mijn bezit.
Toen door omstandigheden de lanning moest worden aangepast werd dat heel aangenaam opgelost, alweer op duidelijke en vriendelijke wijze.
Elk afgesproken onderdeel van de planning werd juist uitgevoerd, door mensen met kennis van zaken, vriendelijk en in een hoog werktempo. Eerlijk gezegd kan ik geen verbeterpunten noemen, want ik ben over alles zeer tevreden. Als mij dat gevraagd wordt zal ik Keukenbouwersplus altijd van harte aanbevelen.

Pierre en Marianne, Ottersum maart 2019

Wij zijn erg tevreden over het werk wat geleverd is door Keukenbouwersplus. Er was een goede planning gemaakt. De afspraken zijn heel goed nagekomen, de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Er was goede communicatie. Vriendelijk personeel, die geen 9-5 mentaliteit hebben maar soms lage dagen maakten. Het werk dat gepland was moest af!
Wij zijn zeer tevreden en erg blij met onze keuken geleverd door Gemar en geinstalleerd door Keukenbouwersplus.

Frank en Marly maart 2019

Na aankoop van onze keuken kwamen we automatisch bij Keukenbouwersplus terecht voor het plaatsen van de keuken. Het viel ons meteen op hoe goed de samenwerking tussen de winkel en Keukenbouwersplus geregeld is. De planning verliep namelijk perfect! Bij het inmeten kregen we de gelegenheid om afspraken te maken over wie welke voorbereidende werkzaamheden ging uitvoeren. Zo hebben we zelf de sloop en container geregeld en hebben we voor de rest lekker veel aan de vaklui overgelaten. Er werd een duidelijke offerte met mooie planning gemaakt. De werknemers van Keukenbouwersplus stellen zich erg flexibel op. Zo konden we ook aanpassingen doorvoeren tijdens de werkzaamheden. Natuurlijk waren er ook wat tegenslagen maar die zijn begripvol en flexibel benaderd. Hartelijk dank!

Frank en Marianne maart 2019

Bij ons is de verbouwing uiteindelijk niet doorgegaan. Maar toch alle lof voor Keukenbouwersplus. Ze hebben veel tijd aan ons besteed en we waarderen de service die ze telkens verleenden door ons steeds tussendoor op de hoogte te houden enorm. Dat maak je in deze tijd niet veel meer mee.

Familie van Bilderbeek (Tilburg) maart 2019

Keukenbouwersplus heeft bij ons het voorbereidend werk (pluswerk) en de keukenmontage gedaan. Wij zijn heel erg tevreden over dit team. Vakkundige mensen die hun vak verstaan en ook nog eens heel netjes werken. Keukenbouwersplus heeft ons echt de zorgen uit handen genomen. Offerte was ook heel duidelijk en transparant. Nogmaaals: de werkzaamheden zijn heel soepel en volgens afspraak verlopen. Wij raden Keukenbouwersplus dan ook zeker iedereen aan.